VigorGround Rehab

Z manualno terapijo in prilagojeno vadbo do gibanja brez bolečin.

Sanirajte akutne, kronične in predhodno slabo sanirane poškodbe in podobna stanja, ki vam preprečujejo ukvarjanje s športnimi aktivnostmi ali vas ovirajo celo pri vsakodnevnih opravilih.

Kako začeti?

01Manualna terapija

Manualni terapevt posameznika vedno obravnava celostno; terapija je osredotočena na odpravljanje aktualnih težav, veliko pozornosti pa je namenjene tudi iskanju vzrokov za nastalo stanje. Z naborom različnih tehnik terapevt vpliva na živčno-mišično-skeletni sistem, mu vrača gibljivost, odpravlja disfunkcije in bolečino. Manualna terapija se uporablja tako pri akutnih stanjih (npr. športne poškodbe in druge travme) kot tudi pri kroničnih težavah mišično-skeletnega sistema

02Prilagojena vadba po poškodbah

Vadba po poškodbah je trenažni proces, ciljno usmerjen v odpravljanje vzrokov in simptomov poškodb z namenom vzpostavitve nebolečega gibanja pri vsakdanjih opravilih in / ali - v primeru športnikov in rekreativcev - hitrejšega in uspešnejšega vračanja nazaj na športni teren. Vadba vedno poteka v majhni skupini (največ trije vadeči); vsak vadeči je tako deležen maksimalne pozornosti trenerja, vadi pa po individualnem programu, ki ga pripravita in sproti prilagajata trener in manualni terapevt.

Prijavite se na prvi pregled in posvet

Prvi pregled je sestavljen iz oblikovanja anamneze in diagnostičnega pregleda, ki vključuje različne teste in opazovanje gibanja. Na podlagi ugotovljenega se poda zaključno mnenje in pojasnitev disfunkcijskih mehanizmov ter priporoča nadaljnje korake za odpravo le-teh. Pripravljene imamo okvirne pakete manualne terapije in treningov, ki pa jih vedno prilagodimo specifikam posameznika.


  • Lokacija: VigorGround, Litostrojska 56, Ljubljana
  • Termini prvih pregledov: pon. ob 7:00 in 16:00, sre. ob 16:00, čet. ob 7:00, pet. ob 11:30
  • Termini terapij in treningov: po dogovoru s terapevtom in trenerjem
  • Dodatne informacije: info@vigor.si ali tel. 070-855-355

Cenik

prvi pregled in posvet75 EUR
posamezna manualna terapija60 EUR
posamezna vadbena enota40 (35*) EUR
paket štirih vadb145 (130*) EUR
Opomba: Po oddani prijavi vas bomo v roku dveh delovnih dni poklicali in dogovorili vse podrobnosti.

Prijavite se

Kdaj vas lahko pokličemo?
Na vrh strani