Vadba, pozitivne navade, super družba

Vigor IZZIV

Če želiš stopiti na pot do (najnajnaj)najboljše fizične in mentalne forme, si na pravem mestu. V majhni zaprti skupini boš deležna skrbno načrtovanih treningov, nasvetov o zdravi prehrani, spremljanja napredka in motiviranja.

V VigorGroundu ne prodajamo čarobnih formul, ki naj bi članice na hitro in brez truda pripeljale do rezultatov. Smo pa prepričani, da lahko z dobro zasnovanim programom in vloženim trudom vsak doseže realno zastavljen cilj.

Kaj dobiš

01Dva treninga tedensko v majhni zaprti skupini

V skupini je maksimalno 10 vadečih, treningi pa so prilagojeni tako specifičnemu cilju skupine kot tudi predhodni pripravljenosti in potrebam posameznice. Vadba v taki skupini je zato primerna tako za začetnice kot tudi bolj izkušene.

02(po želji) Periodične meritve telesne sestave s profesionalno Tanita napravo

Tanita analizator omogoča hitro, enostavno in natančno analizo telesne sestave. Meritve omogočajo redno spremljanje napredka, trenerju pa tudi prilagajanje programa glede na cilje in trenutno stanje. Meritve lahko opravimo vsakih osem tednov, opcijsko pa tudi bolj ali manj pogosto.

03Nasveti za zdravo prehranjevanje

Skozi pogovore in deljenje izkušenj bomo odgovorili na temeljna vprašanja o zdravi prehrani in predstavili enostavne praktične prijeme, ki ti bodo omogočili, da boš zdravo prehranjevanje preselila v vsakodnevno prakso in dejansko prišla do rezultatov, pripada pa ti tudi 25% popust na Vigor prehransko izobraževanje in coaching.

04(opcijsko) Dodatni treningi

Glede na cilje in trenutno pripravljenost lahko trener pripravi program dodatnih treningov. Po dogovoru se lahko dodatni treningi izvajajo samostojno doma ali v okviru standardnih skupin v telovadnici.

05Darilce :)

... in seveda super družbo podobno mislečih in zagrizenih žensk, ki vedo, kaj želijo.

Kaj pravijo

Nekaj članic smo prosili, naj strnejo misli o dosedanjih izkušnjah.

Zala

Programu Vigor Izziv sem se pridružila brez velikih pričakovanj – le z željo po vzdrževanju telesne kondicije. Všeč mi je, da so treningi namenjeni utrditvi ženskega telesa in da so mesta v skupini omejena, kar pomeni večji nadzor nad vadečimi. Treningi s čudovito skupinico žensk so me takoj navdušili. Vadbe so strokovno in kakovostno zasnovane in se (kljub vadbi v skupini) zelo prilagajajo posameznicam. Vadbe mi danes predstavljajo investicijo v svoje zdravje, kljub (vse bolj napornim) treningom pa tudi odmor in čas zase. Ponosna sem nase in na svoje telo, prostorov Vigorja pa nikoli ne zapustim brez zadovoljnega nasmeha.

Zala
Petra

Za Vigor Izziv sem se odločila, ker sem potrebovala nekaj novega, novo motivacijo. Dobila sem veliko več. Ekipo sestavljajo super punce s katerimi smo v tem času postale mali sisterhood gang :). Kljub naporni vadbi je vzdušje na treningih odlično. Za vsem tem stoji trener Marko, ki poskrbi za motivacijo in profesionalen prikaz vaj. Všeč mi je osebni pristop, vsak trening je drugačen in skrbno pripravljen vnaprej. Vaje in koncept vaj je zasnovan za oblikovanje ženskega telesa, izgubo maščobe in pridobitev mišične mase. Vsak trening je nov izziv. Super je! Absolutno priporočam!

Petra
Jana

Na vodeno vadbo sem začela hoditi, ker sem želela pridobiti kondicijo in ostati fit. Ta program me je pritegnil, ker je namenjen ženskam, čemur so prilagojeni tudi treningi in vaje. Odličen trener je zaslužen za to, da so treningi postali zabava in strast. Ob rednem in strukturiranem delu so tudi rezultati na telesu in počutju vidni. S puncami združujemo treninge, zabavo in druženje, ob tem pa dosegamo super rezultate. Po napornem dnevu v službi mi trening zbistri glavo in stres izgine. Ta skupina združuje vse, kar potrebujem, zato upam, da še dolgo ostanemo skupaj.

Jana
Marija

Izreden strokovni pristop, usmeritve glede prehrane, analiza telesa pred začetkom in napredka po zaključenem ciklu vadbe. Kvalitetni, raznoliki in pa predvsem to, kar si vsi najbolj želimo, učinkoviti treningi. Priporočam!

Marija
Darja

Skupini sem se pridružila, da bi izboljšala počutje, pridobila na mišični masi in kondiciji. Sem oseba, ki potrebuje "brco v rit", ko postane težko, in Marko je točno to - motivator, ki te pripravi h garanju. Treningi so raznoliki, nekatere vaje opravim lažje, nekatere težje. Je pa zadovoljstvo toliko večje, ko vidim, da vsak teden napredujem in se kažejo rezultati. Punce in Marko so TOP, zato se veselim vsakega treninga.

Darja
Petra

Na te treninge sem se odzvala z veseljem in velikim pričakovanjem. Zanimalo me je, kaj sploh še lahko pridobim in v čem se razlikujejo od običajnih treningov. Pričakovala sem veliko vaj za trebuh, noge in zadnjico – moderni TNZ – pa sem se zelo zmotila. Odlični treningi nimajo nič skupnega s TNZ, ki si ga lahko predstavlja vsaka ženska, ki je kadarkoli obiskovala aerobiko. Gre za sklop vaj, ki so po tednih tako dobro sestavljene, da po sedmih mesecih ugotoviš, da si fit, močna in zdrava. Med raznolikimi treningi hitro ugotoviš, kaj ti najbolj paše, aerobni del ali del za moč. Predvsem pa na koncu ugotoviš, da del, ki ti ne leži, najbolj prispeva k tvojemu napredku. Poleg tega sem spremenila odnos do fizične kondicije: pomembna je na dolgi rok in ne le zaradi videza. Ko je težko – treningi so včasih zelo naporni, pomislim, da to delam zase, da bom čez 5, 10, 15 let, vse do visoke starosti, aktivna ženska.

Tita
Maja

Zakaj Vigor Izziv? Ker končno spet čutim moč in telesno energijo, ker lahko po dveh porodih spet tečem in z lahkoto hodim v klanec in ker grem s treninga vedno boljše volje kot na trening.

Maja
Petra

Super trening, učinkovit in sistematičen. Sem zelo zadovoljna z napredkom in rezultati.

Petra

Pridruži se nam

Torej, bi želela trenirati v taki skupini? Ne oklevaj, prijavi se in začni! Ne bo ti žal. Če ti treningi slučajno ne bodo všeč, ti po 14 dneh brez vprašanj vrnemo denar. In ne skrbi, treningi so primerni tako za začetnice kot bolj izkušene, saj se prilagajajo za vsako članico posebej.


 • Lokacija: VigorGround, Litostrojska 56, Ljubljana
 • Termini treningov:
  Skupina 1 - torek in četrtek ob 17:30
  Skupina 2 - torek in četrtek ob 19:30
  Skupina 3 - torek in četrtek ob 20:30
 • Prijave: do 13. 11. 2023 preko prijavnega obrazca
 • Cena: 125 EUR / 4 tedne
 • Dodatne informacije: info@vigor.si ali marko@vigor.org
Opomba: Po oddani prijavi te bomo v roku dveh delovnih dni poklicali in dogovorili vse podrobnosti. Zaradi omejenega števila mest oddana prijava še ne zagotavlja mesta v skupini.

Prijavi se

Vigor Izziv 1 Vigor Izziv 2 Vigor Izziv 3 Vigor Izziv 4 Vigor Izziv 5 Vigor Izziv 6 Vigor Izziv 7 Vigor Izziv 8 Vigor Izziv 9 Vigor Izziv 10 Vigor Izziv 11 Vigor Izziv 12
Na vrh strani