VigorStrong

Postani močnejši!

V VigorGroundu ne prodajamo čarobnih formul, ki naj bi člane na hitro in brez truda pripeljale do rezultatov. Smo pa prepričani, da lahko z dobro zasnovanim programom in vloženim trudom vsak doseže realno zastavljen cilj.

Če želiš postati močnejši in ob tem pridobiti mišično maso in izboljšati telesni izgled, si na pravem mestu.

Kaj dobiš

01Dva treninga tedensko v majhni zaprti skupini

V skupini je maksimalno 10 vadečih, treningi pa so prilagojeni tako specifičnemu cilju (poudarek na povečevanju moči in pridobivanju mišične mase) skupine kot tudi predhodni pripravljenosti in potrebam posameznika. Vadba v taki skupini je zato primerna tako za začetnike kot tudi bolj izkušene.

02(po želji) 2 x meritve telesne sestave s profesionalno Tanita napravo

Tanita analizator omogoča hitro, enostavno in natančno analizo telesne sestave. Meritve omogočajo redno spremljanje napredka, trenerju pa tudi prilagajanje programa glede na cilje in trenutno stanje. Meritve lahko opravimo prvi in osmi teden, opcijsko pa tudi večkrat.

03Prehransko svetovanje

Trener pripravi individualni plan prehrane zasnovan na podlagi tvojih potreb in svetuje pri izbiri prehranskih dopolnil (super shake recepti). Predstavimo ti tudi enostavne praktične prijeme, ki ti bodo omogočili, da boš zdravo prehranjevanje preselil v vsakodnevno prakso in dejansko prišel do rezultatov, ki jih želiš.

04(opcijsko) Dodatni treningi

Glede na cilje in trenutno pripravljenost lahko trener pripravi program dodatnih treningov. Po dogovoru se lahko dodatni treningi izvajajo samostojno doma ali v okviru standardnih skupin v telovadnici.

05Podpora

Na voljo ti je neomejena podpora, ki vključuje tudi pripravo strategij, da boš tudi po zaključku programa ostal na pravi poti, in seveda super družba podobno mislečih in zagrizenih tipov, ki vedo, kaj želijo.

Kaj pravijo

Nekaj članov smo prosili, naj strnejo misli o dosedanjih izkušnjah.

VigorStrong program je strokovno dobro pripravljen, v treningih so triki in tehnike, ki jih na spletnih straneh ne najdeš. Program treninga omogoča neboleče napredke že v prvem mesecu. Treningi so zabavni in sproščeni, veliko pomaga tudi to, da imaš vedno prisotnega trening partnerja ter trenerja Karla, ki ustrezno popravlja tehniko, svetuje, spodbuja in prilagaja trening individualnim sposobnostim. Pred VigorStrong programom sem treniral sam na fitnesu in napredek je zdaj občutno hitrejši. V prvih treh mesecih sem podrl osebni rekord v deadliftih in se približal rekordu v benchu iz svojih najboljših časov.

Ivo

V letu 2017 sem se odločil, da pisarniški stol in domači kavč nadomestim s športanjem, saj sem v zadnjih letih pridelal kar občutno preveč kg. Seveda nezdrava prehrana je temu samo še dodala. Veliko sem tekel, kolesaril, zdravo jedel in kile so se kar občutno stopile a je vseeno ostalo še nekaj rezerve predvsem na moči. Odločil sem se, da probam z vodenimi treningi Vigor Strong in ni mi žal. Že ob samem začetku sem bil navdušen nad individualnim pristopom. Že po nekaj treningih, čeprav so bili zelo naporni, smo se z ekipo ujeli. Trener Karlo je s svojo energijo, strokovnostjo in nenehnim motiviranjem poskrbel, da smo opravili vse vaje ter tako napredovali z vsakim treningom. Trije meseci so minili prehitro in z veseljem bom nadaljeval še naprej. S sotrpini v ekipi smo kljub napornim treningom vedno našli še nekaj atomov energije za hec in dobro voljo, kar je vse skupaj še popestrilo. Po treh mesecih “garanja” se počutim odlično in končno vem, da tudi moje telo premore nekaj mišic.

Goran

Ker mi je bil fitnes vedno zelo dolgočasen in nikoli v njem nisem užival, sem se odločil za funkcionalno vadbo, ki jo kombiniram z rekreativnimi treningi odbojke. Karlo in ostali Vigor trenerji so res izjemni. Karlo se na VigorStrong programu maksimalno posveti vsakemu vadečemu, skrbi za pravilno in varno izvedbo vaj, kot tudi razloži ter odgovori na vsa možna vprašanja ter poda koristne nasvete. Je tudi zelo profesionalen in odličen motivator. Po njegovih nasvetih sem dejansko spoznal, da vadba brez pravilne prehrane ne prinese želenega rezultata, zato poskušam čimbolj uravnovešeno in redno uživati zadostno količino zdrave hrane.

Nikoli nisem maral prostih uteži, a mi je v skupini VigorStrong vadba postala zanimiva, zabavna, spodbudna z veliko smeha in heca. Seveda zna VigorStrong skupina tudi resno prejeti stvari v roke ter tako iz tedna v teden podirati osebne rekorde.

Samuel

Pridruži se nam

Torej, bi želel trenirati v taki skupini? Prijavi se in začni! Če ti treningi slučajno ne bodo všeč, ti po 14 dneh brez vprašanj vrnemo denar. V Vigorju ti bomo pomagali in pokazali, kako lahko s pravim treningom, prehrano in miselnostjo dosežeš dolgoročne rezultate in jih tudi obdržiš.


  • Lokacija: VigorGround, Litostrojska 56, Ljubljana
  • Termini treningov: ponedeljek in sreda 20:30
  • Število razpisanih mest: 10
  • Začetek: 18. 9. 2023
  • Prijave: do 16. 9. 2023 preko prijavnega obrazca
  • Cena: 125 EUR / 4 tedne
  • Dodatne informacije: info@vigor.si ali marko@vigor.org
Opomba: Po oddani prijavi te bomo v roku dveh delovnih dni poklicali in dogovorili vse podrobnosti. Zaradi omejenega števila mest oddana prijava še ne zagotavlja mesta v skupini.

Prijavi se

Razpisana mesta so zapolnjena. Prijave so zaključene.

Na vrh strani