Prehrana Online

Online prehransko izobraževanje in coaching

Vas je življenje zapeljalo v slepo ulico prehranskih in prehranjevalnih navad, ki že terjajo svoj davek? Slabe telesne sposobnosti, pomanjkanje energije in stalna utrujenost, odvečni kilogrami. Čas je, da si uredite prehrano in ponovno prevzamete nadzor nad svojim življenjem in posledično zdravjem, počutjem in telesnim izgledom.

Začnite danes

Spoznajte program

Prehrana Online

Strukturirano online prehransko izobraževanje in coaching za dolgoročno vzdržne rezultate.

Na zdrav način do boljšega psihofizičnega stanja

Naš program vam lahko pomaga do bistvenih sprememb telesne sestave, izboljšanja počutja in nivoja energije. Še pomembneje pa je, da lahko to potem tudi vzdržujete ali nadgradite, saj boste opremljeni z vsem potrebnim znanjem in imeli sistem, s katerim boste lahko uspešno krojili svoje življenje.

Prevzemite nadzor nad vašim zdravjem in počutjem

Nikoli več se vam ne bo treba posluževati restriktivnih diet in drugih neživljenjskih metod. Še več, vedeli boste, da so in zakaj so te metode neučinkovite in pogosto celo zdravju in počutju škodljive.

Prilagojeno vašim potrebam in življenju

Ne predpisujemo diet, ne vsiljujemo striktnih pravil, ki so nekompatibilna z vašim življenjem, preferencami itd., podamo pa potrebno znanje in vam pomagamo osvojiti nabor zdravih prehranskih in prehranjevalnih navad.

Zasnovano na znanosti

Sistem smo zasnovali na podlagi strokovnih dognanj in dolgoletnih izkušenj z najrazličnejšimi strankami. Vigor ekipa trenerjev spremlja razvoj na strokovnih področjih prehrane, vadbe in psihologije in nove ugotovitve uporablja pri izpopolnjevanju sistemov treniranja in prehranskega coachinga.

Kaj dobite

Prehranski kurikulum je iz dveh delov in obsega več kot 30 lekcij, ki so razdeljene v 12 modulov. Z lekcijami pridobite vse potrebno znanje za razumevanje koncepta zdravega prehranjevanja in da se vam nikoli več ne bo treba spraševati, kaj in koliko naj jeste.

Lekcije so razumljive in večinoma enostavne, tako kot mora biti tudi prehranjevanje. Za vsako lekcijo porabite 10 do 20 minut.

Za celoten kurikulum si lahko vzamete kolikor časa želite; lahko ga predelate v treh tednih ali pa v petih mesecih. Večina strank ga predela v osmih do dvanajstih tednih, torej en do dva modula na teden.

Prehranski coaching obsega tri module, dva teoretična in enega praktičnega. Praktični modul obsega eno domačo nalogo in 5 navad. Sestavili smo nabor prehranskih in prehranjevalnih navad, ki so bistvene za preoblikovanje vedenja in miselnosti v kontekstu prehranjevanja in tudi širše. Ta nabor lahko kasneje tudi sami dopolnjujete.

Preoblikovanje vedenja in miselnosti vas bo postavilo na pot smiselnega, zdravega, neobremenjenega prehranjevanja in posledično bolj zdravega življenjskega sloga.

Pogoj za dostop in začetek s coachingom je, da predelate prvi del prehranskega kurikuluma. Ta pogoj zagotavlja, da se prakse lotite oboroženi s primernim znanjem.

Za coaching je predvidenih 12 tednov; vsaka dva tedna dobite novo nalogo oz. navado, ki jo morate vaditi. Vendar pa je, podobno kot za kurikulum, tudi dolžina coachinga prilagodljiva.

Kuhinja Online. S programom dobite neomejen dostop do Kuhinje Online – iskalnikov po podatkovnih zbirkah živil in receptov / obrokov in aplikacij za sestavljanje obrokov ter spreminjanje in prilagajanje obstoječih receptov lastnim potrebam.

Izračuni in meritve. S programom dobite tudi dostop do aplikacije za izračun presnove, makrohranilne izračune in antropometrične meritve.

Podpora trenerja. Ves čas coachinga vam je na voljo tudi vam dodeljeni Vigor trener, ki ga lahko kontaktirate če oz. ko naletite na težavo oz. ko potrebujete dodatno pomoč ali razlago.

Do zdravega in aktivnega življenjskega sloga ljudem pomagamo že več kot 15 let

Znanje in izkušnje, ki jih v našem vadbenem centru VigorGround v Ljubljani na osebnem nivoju delimo z našimi rednimi 500 člani, smo zapakirali v online obliko z namenom pomagati do zdravega prehranskega režima tudi vam doma. Nikoli več se vam ne bo treba spraševati koliko in kaj jesti.

Kaj pravijo naše stranke

Pogosta vprašanja

Prehrana Online je prehransko izobraževanje in coaching. Kurikulum izobraževanja da bazično znanje o prehrani, coaching pa je vodenje in pomoč pri osvajanju nabora prehranskih in prehranjevalnih navad, ki so generalno pomembne v kontekstu zdravega prehranjevanja.

Kuhinjo Online sestavljajo:
  • iskalnika po podatkovnih zbirkah živil in receptov z izračunanimi hranilnimi vrednostmi,
  • aplikacija za sestavljanje obrokov z izračunanimi hranilnimi vrednostmi,
  • aplikacija za prilagajanje obstoječih receptov lastnim potrebam,
  • aplikacija za različne fiziološke izračune (bazalna presnova, skupna dnevna presnova, poraba energije glede na srčno frekvenco itd.),
  • aplikacija za makrohranilne izračune in razporeditev glede na cilje (hujšanje, pridobivanje in ohranjanje teže),
  • aplikacija za periodično beleženje napredeka s pomočjo antropometričnih meritev.

Ne. Dobite pa vse potrebno znanje, da si boste lahko jedilnik sestavili sami. Ne verjamemo v diete in jih zato tudi ne predpisujemo, ne vsiljujemo striktnih pravil, ki so nekompatibilna z vašim življenjem, preferencami itd., pač pa predajamo znanje, ki vam bo pomagalo oblikovati prehranske in prehranjevalne navade, ki vas ne bodo obremenjevale, ki vam bodo všeč in se jih boste brez težav držali. Naučimo vas osnovnih principov zdrave prehrane kot so nadzorovanje energijskega ravnovesja, izbira primernih živil (glede na tvoje osnovne preference), prehranske rutine, izboljšanje zavedanja, nadzorovanja apetita ipd.

Prehrana Online ni dieta, ni skupek pravil in izbir, ki se jih je treba držati.

Prehrana Online ne bo peljala vaših otrok v šolo in vse izvenšolske dejavnosti, ne bo šla namesto vas v službo ali predavanja na fakulteto, ne bo vam pripravila obrokov itd. Lahko pa vam pokaže, da zdravo prehranjevanje ni tako zapleteno, kot si morda mislite.

Nismo prehranski svetovalci, smo trenerji z več kot 15-letnimi izkušnjami, ki se izobražujemo in na seminarjih in konvencijah predavamo tudi s področja prehrane. Kurikulum niso naša mnenja, pač pa trenutno veljavna strokovna dejstva. Seveda ne trdimo, da smo edini in najboljši; Podlogar, Kozjek, Kojić, Samobolec, Grom ... to je le nekaj domačih prehranskih svetovalcev in strokovnjakov, ki jim lahko zaupate.

Začnite že danes!

VigorGround vam lahko pomaga tudi, če nas ne morete obiskati osebno. Naredite nekaj dobrega za svoje zdravje in telo.

Prehrana Online

60 €

  • enkratno plačilo
  • doživljenjski dostop
Želim začeti Preusmerjeni boste na plačilni vmesnik
Na vrh strani