fbpx

Vigor in MOVE Week – teden brezplačnih vadb v VigorGround-u

Letos se je Vigor v sodelovanju z MOL pridružil izvedbi vseevropskega dogodka MOVE Week 2013, ki ga kot sestavni del kampanje NowWeMove (2012-2020) vsako leto koordinira Mednarodna organizacija za šport in kulturo (ISCA) v sodelovanju z Evropsko kolesarsko zvezo (ECF). Cilj MOVE Week-a je promocija prednosti gibanja in rednega udeleževanja v športnih aktivnostih za posameznika in lokalne skupnosti.

V VigorGround-u smo za vse gibanja željne v času trajanja MOVE Week-a (od 7. do 13. oktobra) pripravili brezplačne vadbe:

  • boot camp: od ponedeljka do petka (7. okt. – 11. okt) ob 16:30
  • otroške delavnice v času boot camp-a: od ponedeljka do petka (7. okt. – 11. okt) ob 16:30
  • Vigor Senior, vadba za starejše: ponedeljek (7. okt.) in sreda (9. okt) ob 9:00

Zaradi omejenih kapacitet in zagotavljanja kakovosti se je na posamezne termine vadbe treba prijaviti. Prijave sprejemamo na info@vigorground.com.

Vabljeni!

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.