fbpx

Preizkusi Vigor Mobility

Želiš preizkusiti Vigor Mobility trening in še nisi član/ica Vigorja? Za vse, ki bi radi dan začeli aktivno in se prebudili še pred začetkom delavnika, smo v VigorGroundu pripravili akcijsko ponudbo.

Kaj vsebuje akcijski paket?

  • en brezplačen trening, na katerem bo predstavljen koncept programa Vigor Mobility in osnovne vaje s telesno težo. Trening traja 45 minut.
  • dvomesečno karto Vigor Mobility, ki vključuje dva jutranja treninga tedensko ob naslednjih terminih:
    • ponedeljek ob 7:30
    • sreda ob 7:30

Akcijska cena dvomesečne karte je 89€.  Redna cena 130€.

Pomembno: Brezplačni trening, na katerega se je treba obvezno prijaviti preko obrazca na desni, je pogoj za koriščenje akcijske ponudbe dvomesečne karte za Vigor Mobility. Število prijav je omejeno na 10.

Prijave sprejemamo do nedelje, 11. 10. 2015 oz. do zapolnitve razpisanih mest. Brezplačni trening bo v ponedeljek, 12. 10. od 7:30 do 8:15, v centru Vigor na Tržaški 135 v Ljubljani.

Prijave so zaključene.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.