Vigor Senior poletna ponudba

Vigor Senior (opis programa Vigor Senior) je program redne telesne vadbe za starejše, namenjen ohranjanju in izboljšanju psiho-fizićnih sposobnosti in počutja. Redna telesna aktivnost zmanjšuje možnost pojava oz. napredovanje različnih bolezni (srčno-žilne bolezni, diabetes, osteoporoza), krepi imunski sistem in ugodno vpliva na prebavo. Z izboljšanjem gibljivosti, mišične moči, ravnotežja in koordinacije se zmanjša možnost padcev in poškodb. Vadba pozitivno vpliva tudi na razpoloženje, spomin, spanec in samozavest.

Vadba Vigor Senior je primerna za vse, moške in ženske, ne glede na predhodno aktivnost in trenutne sposobnosti. Vključuje vaje za gibljivost, moč, vzdržljivost, ravnotežje in stabilnost. Vodijo jo strokovno usposobljeni, izkušeni, prijazni in zabavni trenerji, kar zagotavlja varnost, maksimalnost učinkovitost in zanimivost programa.

Prvi obisk je brezplačen in neobvezujoč.

Akcija do konca junija: dvomesečna karta namesto 80 EUR le 60 EUR

Ideja za darilo: Vigor darilni bon za starše, stare starše, prijatelje. Akcija velja tudi ob nakupu darilnega bona. Darilni bon lahko kupite na recepciji centra.

Na vrh strani