Vigor Kettlebells Triatlon

V sredo, 25. aprila 2012, bo v centru VigorGround potekalo tekmovanje Vigor Kettlebells Triatlon. Pomerili se boste lahko v vseh treh glavnih disciplinah: Jerk, Snath in Long Cycle.

Pravila tekmovanja

Discipline: Biatlon (Jerk in Snatch) in Long Cycel (Clean&Jerk)

Uteži in teže: Fatje tekmujejo z dvema (2kb) kettlebell-oma v disciplonah Jerk in Long Cycel in z enim (1kb) v disciplini Snatch. Dekleta tekmujejo v vseh disciplinah z enim (1kb) kettlebell-om. Težo posameznik določi skupaj s trenerjem, upoštevajoč trenutne telesne zmogljivosti.

Čas: Za vsako disciplino je na voljo 6 min. Dekleta imajo na voljo 3 min na roko.

Točkovanje: teža kb x število ponovitev v 6 min/telesno težo tekmovalca

Vrstni red disciplin in potek tekmovanja: Tekmuje se po vrstnem redu: Jerk, Snatch in Long Cycle. Tekmovalo bo hkrati osem tekmovalcev, ki bodo razporejeni v 4 skupine. Vsak bo imel svojega sodnika. Med disciplinami bo 30 minut odmora.

Prijava: Število tekmovalcev je omejeno na 32. Prijavite se lahko pri trenerju ali na recepciji. Prijave zbiramo do 24. aprila 2012 do 22h.

Kdaj in kje: Sreda, 25.4.2012 ob 18:00h v VigorGround-u

Za vse, ki ste se nam pridružili šele pred kratkim, obiskujete druge programe ali pa se zaradi drugih razlogov ne morete udeležiti tekme, smo pripravili pred Vigor Kettlebells Triatlonom prilagojen treining s kettlebell-i. Skozi trening se boste lahko z enim kettlebellom, brez sodnikov in gledalcev, pomerili v vseh treh disciplinah. Vabljeni in kar brez treme!

Urnik na dan 25.4.2012:

7:00h – VigorKettlebells (prilagojen program) 11:30h - VigorKettlebells (prilagojen program) 16:30h - VigorKettlebells (prilagojen program) 18:00h do 20:30h – Vigor Kettlebells Triatlon

Vsi ostali programi v sredo, 25.4.2012, odpadejo!

Na vrh strani