Zimske priprave za mlade nogometaše

S trenutno stopnjo obremenitve mladih igralcev med nogometno sezono je zimski odmor praktično edino daljše obdobje, ko se lahko mladi posvetijo bolj poglobljeni splošni telesni pripravi v obliki treninga moči, gibljivosti in eksplozivnosti. Izvajanje ponavljajočih se gibalnih vzorcev in (pre)obremenitev mišic in tkiv, poleg že poznane vloge umetne podlage, ki pogosto mlajšim nalaga še dodatno breme, zahteva ustrezno pripravljenost mišično-skeletnega sistema in njegove sposobnosti sprejemanja in uravnavanja omenjenih bremen.

V Vigorgroundu že skoraj deset let skrbimo za ustrezno telesno pripravo športnikov, pri čemer prednjačijo ekipni športi. Telesno pripravo nam zaupa več naših najboljših nogometašev, ki se že leta vračajo v času priprav, ne glede na to, ali igrajo v domači ligi ali pa v tujini. Prav v zimskem pripravljalnem obdobju boste v naši telovadnici videli veliko znanih imen iz slovenskega nogometa, saj se ti igralci zavedajo pomembnosti ustrezne telesne priprave v času odmora.

V letošnjem zimskem pripravljalnem obdobju bomo pripravili prilagojen program za mlade igralce, stare med 14 (U15) in 17 (U17) let, pri čemer bomo sprejeli 20 igralcev v vsako skupino. Fantje bodo imeli tri tedenske treninge, kjer bomo naslovili relativno moč, eksplozivnost, osnove pliometrije in gibljivost. Program bo vodil Matej Hočevar s pomočjo ostalih trenerjev v Vigorgroundu.

Začetek programa: ponedeljek, 4. 12. 2017

Termini in kraj treningov: ponedeljek, sreda in petek ob 14:30 (U15) in ob 15:30 (U17) v centru Vigorground na Litostrojski 56 v Ljubljani

Cena: 120 EUR / mesec

Dodatne informacije in prijave: info@vigor.si

Prijavi se in si zagotovi mesto v skupini in najboljšo možno pripravljenost pred začetkom spomladanskega dela sezone!

Na vrh strani