Vigorjev Izziv za moške, september - oktober 2016

Si naveličan stalnih nihanj v počutju in si brez energije? Ti bolečina otežuje opravljanje vsakodnevnih aktivnosti. Te pri športu omejuje slaba telesna pripravljenost? Potem je čas, da narediš korak in stopiš na pot sprememb, ki te bodo pripeljale do želenih rezultatov.

V 6 intenzivnih tednih ti bomo skozi strokovno vodene treninge in s praktičnimi nasveti pomagali spremeniti miselnost in ti dali znanje in izkušnje, s katerimi boš uspešno nadaljeval po začrtani poti do dolgoročno vzdržnih rezultatov.  Če se želiš počutiti boljše kot kadarkoli in v življenje vpeljati navade s katerimi boš dvignil energijo, telesno pripravljenost, libido in samozavest. Preveri kaj vse lahko dosežeš in izpolni prijavnico.

Projekt je namenjen vsem moškim, ki želijo športno telo in dobro telesno pripravljenost. Brez nevzdržnih diet, programov, ki ne delujejo in fitness pripomočkov, ki ne dajejo rezultatov.

DA, ŽELIM IZPOLNITI PRIJAVNICO

Treningi bodo potekali pod nadzorom vrhunskih trenerjev v centru Vigor Ljubljani (Tržaška cesta 135). Kandidat mora biti pripravljen trenirati 3 do 4x tedensko in upoštevati navodila teama strokovnjakov, ki sodeluje pri izvedbi programa.

Začetek programa: 13. 9. 2016 ob 18:30

Treningi se začnejo 13. 9. 2016, prijave sprejemamo do 11. 9. 2016. Kandidate bomo poklicali po vrstnem redu prijav. Ko bo 12 mest zapolnjenih, bomo prijave zaprli in se z vso resnostjo osredotočili le na to, da izbranim zagotovimo želene rezultate.  Si pripravljen?

Začetek programa: 13. 9. 2016 ob 18:30

Kaj ti kot udeležencu pripada?

CENA 6 tedenskega programa znaša 220€ (plačilo je možno v dveh obrokih)

Prijave so zaprte.

Na vrh strani