VigorGround 150, posebna ponudba

V VigorGroundu smo prepričani, da je glavni cilj posameznika, ki se odloči za redno telesno aktivnosti, vedno samo en: zadovoljstvo. Zadovoljstvo zaradi izboljšanja življenjskega sloga, izgubljene telesne maščobe, boljše telesne pripravljenosti, boljših vsakodnevnih navad, boljšega zdravja in počutja.

To so tudi razlogi, da pri redni telesni aktivnosti vztrajamo. Vendar vztrajamo, še posebej v obdobjih manjše motivacije, tudi zaradi:

Vse našteto je vgrajeno v temelje Vigor skupinskih vadb, ki se jih zdaj lahko udeležite tudi na novi lokaciji, v VigorGroundu 150 v Squashlandu v Ljubljani. V VigorGroundu 150 sta vam na voljo naša najbolj priljubljena programa, Vigor Bodyweight  in Vigor Trening.

Program Vigor Bodyweight združuje vaje za raztezanje, krepitev in ravnotežje. Namenjen je vsem, ki si želijo z vajami z lastno telesno težo razviti agilno, močno in vzdržljivo telo. Vigor Bodyweight je zadosten izziv, da se ga lahko izvaja kontinuirano kot edini program, pridobljene sposobnosti pa so tudi odlična osnova za vse ostale Vigor programe in aktivnosti izven centra. Večino treninga sestavljajo vaje z lastno telesno težo, za dodatno obremenitev in raznovrstnost pa se uporabjajo elastike in medicinke.

Program, na katerega v VigorGroundu gledamo kot na vseživljenjski trening za zdravo, čvrsto in visokosposobno telo, vključuje štiri specifične treninge tedensko, s katerimi vadeči poleg gibljivosti in koordinacije razvija moč, eksplozivnost ter anaerobno in aerobno vzdržljivost. Čeprav je v skupini do 20 vadečih, so treningi zastavljeni tako, da posamezniku omogočajo progresije in regresije posamezne vaje ali sklopa vaj in tako varnost in optimalna učinkovitost.

Vigor Trening predstavlja ravno pravšnji izziv in omogoča viden in merljiv napredek vsakega člana. Pri treningih se uporabljajo raznovrstna orodja in pripomočki (kettlebelli, ročke, medicinke, elastike, sani, vrvi), del treningov pa je namenjen tudi vajam z lastno telesno težo.

Kaj pomeni 150? Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank na tej lokaciji omejimo na 150. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev. 150 je maksimum in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.

Pri nas se pot vsakega člana začne z uvajalnimi treningi in posvetom. V VigorGroundu 150 boste opravili dva uvajalna treninga z našim trenerjem in se pogovorili o preteklih fizičnih aktivnostih, zdravstvenem stanju, vaših ciljih, posebnih interesih in morebitnih dvomih pred začetkom vadbe. S trenerjem bosta nato glede na vaše želje in začetno fizično pripravljenost pripravila akcijski načrt, ki bo vključeval najustreznejšo obliko vadbe ter morebitno prilagoditev prehrane in drugih dejavnikov, ki bi lahko prispevali k realizaciji vaših ciljev.

V oktobru smo pripravili tudi posebno otvoritveno ponudbo kart za naše standardne skupinske treninge.

  • 3M karta standardne skupine (8 obiskov/mesec) – namesto 195 EUR samo 165 EUR
  • 3M karta standardne skupine (neomejeni obiski) – namesto 240 EUR samo 192 EUR
  • 12M karta standardne skupine (100 obiskov) – namesto 780 EUR samo 600 EUR

Poleg tega vam v oktobru pri vplačilu katere od zgornjih kart, kot dodatni popust, odštejemo še 25 EUR oz. ceno uvajalnih treningov.

VigorGround 150, Squashland Pesarska cesta 8 1000 Ljubljana E-naslov: info@vigor.si Storitve in cenik lokacije Urnik lokacije [/fusion_builder_column]

Preverite razpoložljivost terminov in se prijavite na uvajalne treninge in posvet.

Na vrh strani