VIGOR StrengthCamp

VIGOR StrengthCamp je ekskluzivni 16 tedenski program (pričetek 5.3.1012), katerega osnovni namen je povečanje maksimalne absolutne moči v treh klasičnih dvigih: mrtvem dvigu (deadlift), potisku iz prsi (bench press) in počepu (back squat). Namenjen je visoko motiviranim:

  1. športnikom in rekreativcem, ki želijo povečati splošno telesno pripravljenost in maksimalno moč, po želji pa tudi količino mišične mase
  2. tekmovalnim in netekmovalnim / rekreativnim powerlifterjem.

Vsi treningi bodo potekali pod nadzorom dveh izkušenih trenerjev s tekmovalnimi referencami. Število sodelujočih je omejeno na 6 oseb, kar zagotavlja izvedbo na najvišji kakovostni ravni.

Sodelujoči bodo deležni tudi svetovanja glede prehrane ter metod in tehnik za optimizacijo regenerativnih procesov po vadbi.

Kdo lahko sodeluje?

Pogoj za sodelovanje je polnoletnost in predhodnje izkušnje s treniranjem z utežmi.

Urnik treningov

Ponedeljek:  20:15 Torek: 16:30 Četrtek: 16:30 Petek: 20:15

Program bo vseboval tudi dodaten neobvezen  5. trening, ki ga bodo udeleženci lahko v centru VigorGround izvajali samostojno.

PRIJAVE zbiramo na recepciji centra VigorGround ali na info@vigor.si do 3.3.2012!

CENA po obrokih  120,00 EUR / 4 tedne ali v enkratnem znesku 400,00 EUR

Kratka predstavitev trenerjev

Gregor Vidmar, vodja programa

Specialist za telesno pripravo športnikov eksplozivnih športnih panog. Dolgoletni trener bivšega državnega rekorderja v teku na 60m in državnega rekorderja v trialtlonu moči (powerlifting).

Jan Prestor

Izkušen trener na področju povečevanja moči s pomočjo olimpijske palice, prostih uteži in ostalih rekvizitov kot so elastike, vrvi, in verige. Svoje trenerske izkušnje uspešno prenaša na tekmovalce v powerlifting-u.

Vigor StrengthCamp - trening za powerlifting

Na vrh strani