Vigor posebna ponudba: vadba s kettlebelli za povečanje moči za outdoor športnike

V VigorGroundu smo pripravili 4 tedenski program vadbe s kettlebelli, namenjen povečanju splošne telesne moči za outdoor športnike. Sezona zunanjih aktivnosti je v polnem teku, veliko vas je treninge v dvorani zamenjalo za tek, kolesarjenje, plavanje ter ostale vzdržljivostne in druge športe. Pogosto se zaradi enostranskih in ponavljajočih gibalnih vzorcev pri teh aktivnostih zapostavljajo določene mišične skupine, zaradi česar lahko pride do mišičnih neravnovesij, slabših rezultatov in nenazadnje poškodb. Program smo pripravili z namenom, da do teh težav ne bi prišlo.

Treningi so primereni za vse, tako rekreativce kot tudi tekmovalce v vzdržljivostnih in drugih outdoor disciplinah. 4 tedenski načrt je zasnovan na osnovah kettlebell fitnesa, predhodne izkušnje z vadbo niso potrebne, predpogoj za optimalno učinkovitost programa pa je predanost in osredotočenost.

Treningi bodo potekali pod vodstvom izkušenih trenerjev v centru Vigor v Ljubljani. Poleg 2 specifičnih treningov moči za udeležence programa, boste lahko obiskovali tudi kateregakoli od ostalih treh rednih skupinskih programov (Vigor Trening, Vigor Bodyweight, Vigor Mobility), deležni pa boste tudi svetovanja pri (morebitni) izbiri prehranskih dopolnil in priprave strategij, da boste lahko tudi po zaključku programa nadaljevali v pravi smeri.

Prijave so zaključene.

Na vrh strani