Vigor izziv za moške: Nadgradi svoje telo in življenje

V 8 tednih pridobi mišično maso, izgubi odvečno maščobo in izboljšaj telesne sposobnosti

Si brez mišičnega tonusa, brez moči in kondicije, večino časa utrujen in brez energije? Imaš dovolj raznih izgovorov in tega, da si nikakor ne vzameš časa zase? Če je odgovor pritrdilen, potem ti lahko ta program pomaga do vsestranske pozitivne spremembe in nadgradnje življenjskega sloga. Program je pravi izziv za moške, ki želijo športno, mišičasto postavo in nadpovprečne telesne sposobnosti.

Komu je program namenjen?

Za koga ta program ni?

Program je intenziven in zahteva predanost in osredotočenost. Treningi potekajo pod nadzorom vrhunskih trenerjev v centru Vigor v Ljubljani. Kandidat mora biti pripravljen trenirati 4 do 5x tedensko in upoštevati navodila teama strokovnjakov, ki sodeluje pri izvedbi programa.

Če meniš, da ustrezaš zgornjim kriterijem, izpolni prijavni obrazec in v kratkem te bomo poklicali, se pogovorili in se prepričali, da si oseba, ki ji brez dvoma pripada eno od dvanajstih mest v skupini.

Treningi se začnejo 8. 10. 2014, prijave sprejemamo do 1. 10. 2014. Kandidate bomo poklicali po vrstnem redu prijav. Ko bo 12 mest zapolnjenih, bomo prijave zaprli in se z vso resnostjo osredotočili le na to, da izbranim zagotovimo želene rezultate.

Kaj ti kot udeležencu pripada?

Si pripravljen investirati 33 EUR na teden v dolgoročno spremembo in nadgradnjo življenjskega sloga?

Ne zamudi priložnosti biti del te 12 članske skupine in izpolni prijavnico še danes!

Na vrh strani