Vadba v nosečnosti: brezplačno predavanje in delavnica za člane Vigorja

Nosečnost naj bi bila eno najglobljih in najlepših doživetij, ki bi ga morala ženska doživljati kar se da duševno in telesno aktivno. Nesmiselno se je prepustiti lenarjenju, z vsemi spremembami se je treba zavestno spoprijeti, se iz njih učiti, uživati. Če ženska razume nosečnost in porod, se nauči poslušati svoje telo, nadzirati napetost, popuščati mišice in pravilno dihati, si lahko zelo olajša porod (Bornšek, 2010).

Predavanje in delavnico na temo vadbe v nosečnosti smo za članice in člane Vigorja pripravili v sodelovanju z zdravnico ljubljanske porodnišnice, dr. Urško Eržen, in fizoterapevtko, ki ima kar nekaj izkušenj z delom z nosečnicami, Tatjano Jeglič.

Brezplačno predavanje in delavnica sta namenjeni le članicam in članom Vigorja. Oba sklopa sta primerna tako za nosečnice in njihove partnerje kot tudi za tiste, ki o tem koraku še razmišljajo. S seboj lahko pripeljete tudi eno prijateljico / prijatelja.

Na predavanje in delavnico se je treba prijaviti na info@vigorground.com ali osebno na recepciji centra. Prijave sprejemamo do 14. 8.

PREDAVANJE (nedelja, 16.8. @ 17:30, Vigor lounge)

DELAVNICA (ponedeljek, 17.8. @ 16:30, mala dvorana)

* Bornšek F, 2010. Vadba v fitnesu med nosečnostjo, diplomska naloga.

Na vrh strani