S semiprivat treningi hitreje do zastavljenih ciljev

V VigorGroundu je eden naših glavnih izzivov individualizacija poti vsakega člana, servisiranje na osebni ravni kljub na videz večinoma skupinskemu delu / treningu. Zavedamo se, da ima vsak član lastne želje in potrebe, hkrati pa imamo oz. bi morali imeti vsi tudi skupen cilj; izvleči iz sebe največ in doseči zastavljene cilje. V VigorGroundu želimo, da člani spoznajo svoj potencial, naloga trenerjev pa je, da jih  usmerjajo in jim pomagajo ta potencial izkoristiti.

Julija 2013 smo vadbeni center preselili na novo lokacijo. Naša vizija: športni center s široko ponudbo, ki vključuje funkcionalni trening za splošno populacijo, pripravo športnikov, rehabilitacijo in izobraževanje s področja treninga in prehrane.

Z večjim centrom in vizijo širše ponudbe smo se znašli pred izzivom: kako oblikovati treninge in programe, da bodo smiselni in dostopni širši množici. Ker želimo ponuditi kar največ in rezultate strank jemljemo zelo resno, smo morali delo in ponudbo zasnovati na konceptu, ki bo to omogočal. Vigor treningi tako potekajo v naslednjih oblikah:

Semiprivat treningi

Ne glede na cilj, naj bo to hujšanje, oblikovanje telesa, doseganje osebnih športno rekreativnih ciljev ali rehabilitacija po poškodbi, je semiprivat trening vedno prilagojen potrebam posameznika.

Vsak vadeči skupaj s trenerjem načrtuje celoten proces, po potrebi in glede na želje se lahko v program vključi tudi skupinske treninge (brez doplačila).

Rezultati bodo, skrivajo se izven cone udobja, vprašanje je le, ali ste pripravljeni izstopiti.

Značilnosti semiprivat treningov

Akcijska ponudba semiprivat treningov

Več informacij na recepciji centra ali preko info@vigorground.com.

Prijave sprejemamo od dneva objave do 31. 5. 2014 na recepciji centra ali na info@vigorground.com.

Na vrh strani