Pustni BootCamp 2012

Da, pravilno ste uganili, tisti rdeče-beli mož z bujnimi črnimi lasmi, je bil naš Marko, ki je svojo običajno trenersko dolžnost obogatil z vlogo Kupida in na pustni torek, 21. februarja 2012, po VigorGround-u s svojimi puščicami preganjal indijanke, surfarke, disco telovadke, vile, klovne in ostale maškare. Za zabavne provokacije medijske hiše Vigor je poskrbela naša najboljša smučarka Tina oz. Vanja, ki je tokrat prismučala na BootCamp z napisom »It could be your business«. Magnifico Matej tokrat ni glasno prepeval na glasbenem odru, pač pa s svojo šarmantno pojavo malo tišje »švical« med naporno vadbo.  Namesto kurentov smo imeli Dedka Mraza Braneta, ki se je letos odločil, da nas ne obišče le 31. decembra, ampak se nam pridruži tudi 21. februarja in se z nami posladka s pustnimi krofi. Iz filma Krik smo si sposodili DJ-ja Van Der Urh-a, da pa Arne s svojo masko ni ustrahoval nedolžnih ljudi, je za varnost naših zvestih obiskovalcev poskrbela Vigor gladiatorka Polona, ki je sodeč po površinskih poškodbah imela precej dela z zagotavljanjem varnosti obiskovalcev. Značilen vonj preznojenih teles je odgnala aroma svežih, sladkih krofov, običajne krike ob dvigih težkih bremen pa je nadomestila glasna, neukrotljiva »muzka«.

Torej, če ste se na pisano torkovo popoldne odločili, da zaradi varnosti ne-našemljeni ostanete doma, vam je lahko resnično žal. Da bi podoživeli nekaj rajajočih trenutkov skočite do Vigor galerije in preučite fotografije z dogodka. VigorGround pust Medtem, ko brskate skozi zbirko ujetih pustnih trenutkov pa si izberite še maškaro, ki vas je najbolj navdušila in ji na Vigor Move&Live Facebook strani podarite »like«. Namreč na Facebook-u poteka tekmovanje oziroma glasovanje za maškaro, ki bo prepričala večino in prejela lepo nagrado.

Pustno rajanje je mimo, zdaj pa nas čakata le še resen trening in stroga disciplina. No, kakor za koga.  Vabljeni v VigorGround.

Na vrh strani