Vigor preobrazba za moške

Si naveličan stalnih nihanj v počutju in si brez energije? Ti bolečina otežuje opravljanje vsakodnevnih aktivnosti? Te pri športu omejuje slaba telesna pripravljenost? V VigorGroundu ti lahko pomagamo in pokažemo kako lahko s pravilnim treningom, prehrano in miselnostjo izboljšaš telesno in mentalno pripravljenost in pozitivno vplivaš na počutje, libido in samozavest

Priključi se projektu in stopi na pot sprememb!

Komu je program namenjen?

Za koga ta program ni?

Treningi potekajo pod nadzorom vrhunskih trenerjev v centru Vigor v Ljubljani. Kandidat mora biti pripravljen trenirati 3 do 4x tedensko in upoštevati navodila teama strokovnjakov, ki sodeluje pri izvedbi programa.

Če meniš, da ustrezaš zgornjim kriterijem, izpolni prijavnico in v kratkem te bomo poklicali, se pogovorili in se prepričali, da si oseba, ki ji brez dvoma pripada eno od dvanajstih mest v skupini.

Prijave sprejemamo do 12. 10. 2015. Kandidate bomo poklicali po vrstnem redu prijav. Ko bo 12 mest zapolnjenih, bomo prijave zaprli in se z vso resnostjo osredotočili le na to, da izbranim zagotovimo želene rezultate.

Začetek programa: 14. 10. 2015

Kaj ti kot udeležencu pripada?

Si pripravljen investirati 37 EUR na teden v dolgoročno spremembo in nadgradnjo življenskega sloga? Cena celotnega programa je 296 EUR. Pri enkratnem plačilu priznamo 6% popust, možno pa je tudi plačilo na 2 obroka (trajnik).

Ne zamudi priložnosti biti del te 12 članske skupine in izpolni prijavnico še danes!

Prijava na Vigor preobrazbo

Začetek programa: 14. 10. 2015

Prijave so zaključene.

Na vrh strani