Z Vigorjem do poletja 2016 ... in naprej

V 8 intenzivnih tednih ti bomo skozi strokovno vodene treninge in s praktičnimi nasveti pomagali spremeniti miselnost in ti dali znanje in izkušnje, ki ti bodo pomagale do želenih, dolgoročno vzdržnih rezultatov.

Priključi se projektu in stopi na pot sprememb!

Treningi bodo potekali pod nadzorom vrhunskih trenerjev v centru Vigor v Ljubljani (Tržaška cesta 135). Kandidatka mora biti pripravljena trenirati 3 do 4x tedensko in upoštevati navodila teama strokovnjakov, ki sodeluje pri izvedbi programa.

Komu je program namenjen?

Za koga ta program ni?

Če meniš, da ustrezaš zgornjim kriterijem, izpolni prijavnico in v kratkem te bomo poklicali, se pogovorili in se prepričali, ali ti brez dvoma pripada eno od desetih mest v skupini.

S trdim delom do zagotovljenih REZULTATOV.

Najbolj pridne bodo po osmih tednih nagrajene.

Prijave sprejemamo do 4. 5. 2016.

Kandidatke bomo poklicali po vrstnem redu prijav. Ko bo 10 mest zapolnjenih, bomo prijave zaprli in se z vso resnostjo osredotočili le na to, da izbranim zagotovimo želene rezultate.

Začetek programa: 5. 5. 2016 ob 17:30

Kaj ti kot udeleženki pripada?

Ditka Maučec, Direktorica prodaje in marketinga

"Prvotni cilj je bil izguba kilogramov, sedaj pa dobra fizična pripravljenost za lažje premagovanje stresa in naporov v službi ter dobro počutje. Seveda z dobro fizično pripravljenostjo pride tudi veliko energije, počutje je boljše in lažje se spopadam z vsakodnevnimi službenimi obveznostmi, ki jih ni malo. Fizično sem veliko bolje pripravljena kot pred začetkom vadb. To je dejstvo. Lažje oddelam trening. Skušam se tudi držati pravilnega režima prehranjevanja in vse to se odraža v boljšem počutju."

Si pripravljena investirati v dolgoročno spremembo in nadgradnjo življenskega sloga?

Cena celotnega paketa znaša 298 EUR. Možnost plačila na 2 obroka (trajnik).

 

Na vrh strani