MX Vigor WinterCamp: 14.11.2011 – 5.2.2012

Zakaj trening v VigorGround-u?

Trening vzdržljivosti, moči, koordinacije in stabilizacije zahteva pravilno in kontrolirano izvedbo. Ta je v centru VigorGround s pomočjo strokovnega trenerskega teama zagotovljena. Prostor in rekviziti, ki se pri treningu uporabljajo, so namenjeni športnikom najrazličnejših športnih zvrsti. Majhna skupina, stalen nadzor in skrbno pripravljen program vadbe, ki je namenjen voznikom  motokrosa, omogoča maksimalen napredek v kratkem pripravljalnem obdobju.

Kako bomo trenirali?

Prvi teden je namenjen spoznavanju rekvizitov in učenju tehnike pravilnega dvigovanja bremen (gimnastika, olimpijsko dvigovanje uteži, kettlebell). V tem času boste na sebi prepoznali šibke elemente na katerih bomo gradili v prihajajočih tednih. Ponedeljek bo posvečen treniranju moči s poudarkom na nogah in trupu, torek in četrtek pa bosta namenjena potegom, potiskom in stabilizaciji, z veliko mero vzdržljivosti po principu Vigor CrossFit treninga. Zaradi bližajoče sezone treningov na motorju in tekmovanj se sistem v tretjem mesecu spremeni, v ospredje pride vzdržljivost in kondicija po principu treninga Vigor Power.

Cilji treninga

  1. večja vzdržljivost
  2. hitrejša regeneracija
  3.  večja stabilnost na motorju
  4. hitrejši reakcijski čas
  5. zmanjšanje verjetnosti poškodb
  6. povečanje samozavesti

Kje se bo treniralo?

V centru funkcionalne vadbe VigorGround, Celovška 175, 1000 Ljubljana (zemljevid).

Urnik treningov

Prijave zbiramo na e-mail info@vigor.si ali po telefonu 040 599 833 (Damjan) do 12.11.2011. POZOR! Število mest je omejeno!

Na vrh strani