Kettlebell štafeta

Po kettlebell biatlonu, tekmovanju v olimpijskem dviganju uteži in Vigor CrossFit Challenge-u, v centru VigorGround v petek, 21. decembra ob 18.00, prihaja na vrsto še kettlebell štafeta. Vendar pa na tokratni štafeti ekipe ne bodo tekmovale med seboj, pač pa se bo tekmovalo za čim večjo vsoto sunkov in potegov vseh ekip, rezultat, preračunan v kilograme, pa bo izziv za naslednjo štafeto. Zato bo potek tekmovanja in vpletenost trenerjev nekoliko drugačna kot ponavadi; trenerji se bodo namreč priključili tekmovalcev.

V vsaki ekipi bodo štirje tekmovalci, vsak član ekipe pa bo imel na voljo 5 minut za sunke (1 kettlebell) in 5 minut za potege.

Medtem, ko bo en član ekipe na platformi, bo nekdo iz ekipe sodeloval kot sodnik, ki bo štel in zapisoval dvige. Prosta člana ekipe pa bosta lahko med ogrevanjem za nastop ali po nastopu svojemu sotekmovalcu nudila nasvete in spodbudo.

K sodelovanju vabimo vse člane, ekipe pa se lahko prijavijo na recepciji VigorGround-a do četrtka, 20. decembra. Za več informacij nam pišite na info@vigor.si, pokličite na 064 154 361 ali povprašajte katerega od trenerjev oz. na recepciji centra.

Zaradi tekmovanja bo petkov popoldanski urnik nekoliko spremenjen:

Na vrh strani