Dobrodelni božični boot camp 2013

Kdaj?

Torek, 24. 12. 2013 ob 17:00.

Kje?

Center VigorGround, Tržaška 135, Ljubljana

Zakaj?

Gibanje, zabava in pomoč tistim, ki jo potrebujejo.

Kdo lahko pride?

Na dobrodelni boot camp ste vabljeni vsi, tudi nečlani.

Z zbiranjem sredstev bomo pomagali pri dveh dobrodelnih akcijah:

Podarimo jim pravljico

V okviru akcije Podarimo jim pravljico bomo v sodelovanju z Zavodom LU - Love is Universal ter Varnimi hišami v Sloveniji zbirali otroške knjige.

Zbiranje se začne z dnevom objave in poteka do 24.12.

Knjige bomo zbirali na recepciji centra VigorGround, Tržaška 135, Ljubljana

Knjige bodo podarjene Varnim hišam.

Pomoč pri dokončanju obnove porodnega bloka in porodniškega oddelka SBJ

V VigorGroundu smo se odločili priskočiti na pomoč tudi  Splošni bolnišnici Jesenice, ki je začela z obnovo porodniškega oddelka in porodnega bloka, za uresničitev zastavljenih del pa potrebujejo finančno pomoč. V ta namen bomo od dneva objave do 1.1.2014  zbirali prostovoljne prispevke, da bo prihodnji rod lahko in težkokategornikov v dobrih rokah.

V jeseniški porodnišnici se vsako leto rodi okoli 700 otrok, v zadnjih letih pa so spremenili način dela, ki temelji na individualnem pristopu in večjemu spoštovaju želja porodnic in partnerjev pri porodu. S tem so dosegli tudi zelo dobre perinatalne rezultate.  Za nadaljevanje njihovega dela in razvoja potrebujejo novo opremo in prenovljen porodni blok, kar bo omogočalo strokovno oskrbo in porod v prijetnem okolju. Za realizacijo obnove upamo na vašo pomoč.

Donacijo lahko nakažete na tekoči račun Splošne bolnišnice Jesenice (SBJ); Cesta maršala Tita 112, 4270 Jesenice; TRR SI56 0110 0603 0277 215, sklic 730-000-27. Namen: obnova porodnišnice SBJ, ali poljubni znesek pustite v donacijski skrinjici na recepciji centra VigorGround, Tržaška 135, Ljubljana.

Na vrh strani