Brezplačni preizkusni treningi

V septembru bo v VigorGroundu 150 v Squashlandu nekaj brezplačnih, neobvezujočih skupinskih treningov. Razmišljate, da bi se nam pridružili, pa ne veste, ali vam bodo naši treningi, trenerji in prostor všeč? Izkoristite termine razpisanih treningov in nas preizkusite.

Kaj dobite?

  1. brezplačen, neobvezujoč preizkusni trening
  2. brezplačen shake po treningu
  3. kratek posvet s trenerjem
  4. serijo informativnih emailov:
    • protokoli za ogrevanje in pripravo na trening
    • treningi, ki jih lahko opravite doma
    • 5 zlatih pravil zdrave prehrane

Če se boste po preizkusnem treningu odločili, da se nam boste pridružili in izkoristili posebno ponudbo 3-mesečne karte, boste lahko brezplačno trenirali do konca septembra! Zato ne odlašajte in se hitro prijavite.

Kdo lahko pride?

Treningi bodo primerni za vse, ne glede na spol, starost, (neutemeljene) strahove itd.

Termini odprtih treningov

Trening 1: sreda, 4. 9. ob 18:30 Že zasedeno Trening 2: četrtek, 5. 9. ob 19:30 Že zasedeno Trening 3: ponedeljek, 9. 9. ob 18:30 Že zasedeno Trening 4: sreda, 11. 9. ob 18:30 Že zasedeno Trening 5: ponedeljek, 16. 9. ob 18:30 Trening 6: četrtek, 19. 9. ob 19:30

Za posamezen termin je na voljo le 8 mest. Prijavite se lahko le na en termin.

V VigorGroundu smo prepričani, da je glavni cilj posameznika, ki se odloči za redno telesno aktivnosti, vedno samo en: zadovoljstvo. Zadovoljstvo zaradi izboljšanja življenjskega sloga, izgubljene telesne maščobe, boljše telesne pripravljenosti, boljših vsakodnevnih navad, boljšega zdravja in počutja.

To so tudi razlogi, da pri redni telesni aktivnosti vztrajamo. Vendar vztrajamo, še posebej v obdobjih manjše motivacije, tudi zaradi:

Vse našteto je vgrajeno v temelje Vigor skupinskih vadb.

VigorGround 150 (Sqaushland), Pesarska cesta 8, Ljubljana

Na vrh strani