Za športnike: Brezplačna ForceDecks diagnostika

Prijavi se na brezplačne meritve odrivne moči, hitrosti in vzdržljivosti.

Udeleženci meritev bodo po opravljenem ForceDecks diagnostičnem protokolu dobili povratne informacije o njihovih rezultatih in smernice za nadaljni trening ali rehabilitacijo.

Merilniki sil (ang. force plates) so vedno bolj popularen del opreme pri zagotavljanju objektivnih podatkov o ustvarjanju in sprejemanju sil posameznika v realnem času, s tem pa trenerjem in terapevtom omogočajo vpogled v stanje živčno-mišičnega sistema, ki je ključen predvsem pri eksplozivnih gibih, kjer se ustvarjajo in sproščajo visoke sile. Najpogostejše poškodbe v športu in rekreaciji se dogajajo, ko je živčno-mišični sistem slabo odziven, torej v fazi utrujenosti.

Brezplačna ForceDecks diagnostika

Z merilnikom sil ForceDecks lahko z enostavnim in varnim protokolom skokov ugotovimo morebitne asimetrije med levo in desno nogo v ekscentrični in koncentrični fazi skoka, kot tudi ob odrivu in pristanku. Skupaj s kinematično analizo (v obliki spremljanja strategije pri skoku oziroma odrivu, najlažje s posnetkom skoka) nam merilnik sil ponudi objektivno osnovo za odločanje, kako začeti ali nadaljevati z rehabilitaciji po poškodbi ali pa s treningom, kjer se lahko osredotočimo na posamezne faze dvigov in odpravimo prekomerne asimetrije pri ustvarjanju in sprejemanju sil, kar bi potencialno lahko vodilo v poškodbo.

Prijavi se


  • Datum in termini: sreda, 25. 5. 2022 od 15:00 do 17:00
  • Lokacija: VigorGround, Litostrojska 56, Ljubljana
  • Dodatne informacije: info@vigor.si ali tel. 040-318-482

Izberite termin

Po oddani prijavi te bomo poklicali, odgovorili na vsa vprašanja in dogovorili podrobnosti glede nadaljnih korakov.

Na vrh strani