Odkrijte svoj potencial.
Prestavite v višjo prestavo.

S svojim znanjem in izkušnjami vam lahko v VigorGroundu pomagamo postaviti jasne, realne cilje in izdelati načrt, kako do teh ciljev priti, naša skupnost pozitivnih in zagnanih članov pa vam bo pomagala vztrajati na začrtani poti … in pri tem še uživati!

Vigor reference

Bistvena sestavna dela Vigor načrta sta primerna vadba in prehrana. Vadba se izvaja v obliki različnih skupinskih treningov za rekreativce, treningov v majhnih zaprtih skupinah, semiprivat treningov in treningov za specifične populacije, glede na želje in cilje pa ste deležni tudi svetovanja glede prilagoditve prehranskih in drugih navad.

Kakšni so vaši cilji?

Večina nas ima vizijo glede lastnega zdravja, psihofizičnega počutja, telesne pripravljenosti ali videza telesa. Kdor ima pred seboj jasno predstavo o tem, kaj želi doseči, kakovosten načrt, kako bo to dosegel in voljo, da se drži načrta, bo cilj tudi dosegel. Ne glede na to, ali želite:

  • manj telesne maščobe,
  • več mišične mase,
  • lepo oblikovano telo,
  • povrnitev ali pridobitev gibalne svobode,
  • nadpovprečne telesne sposobnosti,
  • specifično pripravljenost za določen šport,
  • omilitev / odpravo gibalno-anatomskih disfunkcij in bolečin, ki so posledica sodobnega življenjskega sloga,
  • splošno zdravje in dobro počutje,
  • kombinacijo zgoraj naštetega,

vam lahko v VigorGroundu s svojim znanjem in izkušnjami pomagamo postaviti jasne, realne cilje in izdelati načrt, kako do teh ciljev priti. Pri načrtovanju se ne poslužujemo metod, ki prinašajo instant rezultate, a so dolgoročno nevzdržne ali celo škodljive, pač pa vedno upoštevamo vaše trenutne zmožnosti, način življenja in ostale dajavnike, ki vplivajo na dolgoročno uspešnost in varnost.

Prijavi se na uvajalne treninge in posvet

Rekreativni treningi

Rekreativni treningi v VigorGroundu se izvajajo v standardnih skupinah, majhnih zaprtih skupinah in semiprivat skupinah. V standardnih skupinah je do 20 vadečih, v majhnih zaprtih do 12, v semiprivat skupinah pa do 4 vadeči.

Rekreativni treningi v standardnih skupinah

K Vigor rekreativnim treningom v standardnih skupinah spadajo Bodyweight, Trening, Performance in Kettlebells. Ti treningi v različnih razmerjih izboljšujejo gibljivost, moč, hitrost, vzdržljivost, koordinacijo in ravnotežje. Kljub večji skupini trener vsakemu vadečemu prilagodi zahtevnost vaj in pomaga določiti optimalno intenzivnost, ekipno vzdušje in delo pa poskrbita za dodatno motivacijo.

Več o treningih v standardnih skupinah

Treningi v majhnih zaprtih skupinah

Treningi v majhnih zaprtih skupinah so namenjeni vsem, ki imajo zelo specifične cilje in hkrati želijo tudi skupinsko vzdušje in stroškovno učinkovitost. V posamezni skupini je maksimalno 12 vadečih, treningi pa so prilagojeni specifičnemu cilju skupine (npr. hujšanje, pridobivanje mišične mase, priprava na CrossFit tekmovanja ali – še bolj specifično – npr. stoja na rokah, raziskovanje različnih gibalnih vzorcev itd.).

Več o treningih v majhnih zaprtih skupinah

Semiprivat treningi

Semiprivat trening je trening, ki je prilagojen potrebam posameznika. Vsak vadeči dobi program, ki ustreza njegovim željam, ciljem in potrebam, izvaja pa se v majhni skupini (2 – 4 člani) po predvidenem urniku. Semiprivat trening poskrbi za dodatno motivacijo ter stroškovno učinkovitost osebnega treninga za vse vadeče.

Več o semiprivat treningih

Vadbe za specifične populacije

Starejši ljudje, otroci in tekmovalni športniki imajo v VigorGroundu na voljo programe, ki so prilagojeni specifičnim potrebam teh populacij: Vigor Senior, Vigor Junior in Vigor Športnik. Naši izkušeni trenerji poskrbijo, da so treningi varni, zanimivi in hkrati primerno zahtevni.

Vigor Senior

Vigor Senior je za starejšo populacijo prilagojen način vadbe in skrbi predvsem za funkcionalnost telesa v zrelih letih: za učinkovitost srčno-žilnega sistema, moč in gibljivost. Vadba vsebuje vaje, ki izboljšujejo koordinacijo telesa, kostno gostoto (primerna je tudi osebe z osteoporozo), preprečujejo bolečine v hrbtenici (križu) ter pripomorejo k izboljšanju splošnega počutja, tako fizičnega kot psihičnega.

Več o programu Vigor Senior

Vigor Junior

Vigor Junior je otrokom prilagojen način vadbe, ki predstavlja preplet igre in treninga. Študije kažejo, da je kognitivni razvoj vsakodnevno telesno aktivnega otroka hitrejši v primerjavi z neaktivnim otrokom. V skladu s tem v VigorGroundu verjamemo, da zgodnje razvijanje otrokovih psihofizičnih sposobnosti pozitivno vpliva na ostala področja otrokovega življenja (šolski uspeh, ustvarjalnost, interesi …).

Več o programu Vigor Junior

Vigor Športnik

Program športno specifične vadbe je namenjen pridobivanju gibljivosti, maksimalne moči, hitrosti in vzdržljivosti za maksimalen napredek v določeni športni panogi. Naš trenerski team vam pomaga razviti trenažni program, prilagojen vašemu športu, željam in specifičnim potrebam, ki izvirajo iz ocene vaših prednosti in pomanjklivosti. Izkušnje imamo s športi kot so košarka, nogomet, rokomet, smučanje, odbojka, MMA, downhill, plezanje, golf, tenis, rugby, tek, plavanje, motokros in gokart.

Več o programu Vigor Športnik

,