V VigorGroundu se pot vsakega člana
začne z uvajalnimi treningi in posvetom.

Opravili boste dva oz. štiri uvajalne treninge* z našim trenerjem in se pogovorili o preteklih fizičnih aktivnostih, zdravstvenem stanju, vaših ciljih, posebnih interesih in morebitnih dvomih pred začetkom vadbe. S trenerjem bosta nato glede na vaše želje in začetno fizično pripravljenost pripravila akcijski načrt, ki bo vključeval najustreznejšo obliko vadbe ter morebitno prilagoditev prehrane in drugih dejavnikov, ki bi lahko prispevali k realizaciji vaših ciljev.

* Število uvajalnih treningov je odvisno od lokacije oz. števila vadb, ki jih ponujamo na določeni lokaciji. V VigorGroundu 400 na Litostrojski opravite  štiri, v VigoGroundu 150 v Squashlandu pa dva uvajalna treninga.

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank v naših centrih omejimo. V VigorGroundu 400 na Litostrojski je tako omejitev 400, v VigorGroundu 150 v Squashlandu pa 150 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.
Ditka Maučec o VigorGroundu
Milena o VigorGroundu
Miha Žerko o VigorGroundu
Nemanja o VigorGroundu
Urban o VigorGroundu
Rok Miklič o VigorGroundu

V naslednjih mesecih želimo zapolniti še nekaj prostih mest, ki so na posameznih VigorGround lokacijah še na voljo. Prijave bomo odpirali le še občasno, po potrebi.

Preverite razpoložljivost terminov in se prijavite na uvajalne treninge in posvet