fbpx

Odkrijte svoj potencial.
Prestavite v višjo prestavo.

Bistvena sestavna dela Vigor načrta sta primerna vadba in prehrana. Vadba se izvaja v obliki različnih skupinskih
treningov za rekreativce, treningov v majhnih zaprtih skupinah, semiprivat in osebnih treningov. Glede na želje in cilje pa
ste deležni tudi svetovanja in izobraževanja glede prilagoditev prehranskih in drugh navad.

REKREATIVNI TRENINGI V STANDARDNIH SKUPINAH

K Vigor rekreativnim treningom v standardnih skupinah spadajo Bodyweight, Trening, Performance in Kettlebells. Ti treningi v različnih razmerjih izboljšujejo gibljivost, moč, hitrost, vzdržljivost, koordinacijo in ravnotežje. Kljub večji skupini trener vsakemu vadečemu prilagodi zahtevnost vaj in pomaga določiti optimalno intenzivnost, ekipno vzdušje in delo pa poskrbita za dodatno motivacijo.

TRENING V MAJHNIH ZAPRTIH SKUPINAH

Treningi v majhnih zaprtih skupinah so namenjeni vsem, ki imajo zelo specifične cilje in hkrati želijo tudi skupinsko vzdušje in stroškovno učinkovitost. V posamezni skupini je maksimalno 12 vadečih, treningi pa so prilagojeni specifičnemu cilju skupine (npr. hujšanje, pridobivanje mišične mase ali – še bolj specifično – npr. stoja na rokah, raziskovanje različnih gibalnih vzorcev itd.).

SEMIPRIVAT TRENINGI

Semiprivat trening je trening, ki je prilagojen potrebam posameznika. Vsak vadeči dobi program, ki ustreza njegovim željam, ciljem in potrebam, izvaja pa se v majhni skupini (2 – 4 člani) po predvidenem urniku. Semiprivat trening poskrbi za dodatno motivacijo ter stroškovno učinkovitost osebnega treninga za vse vadeče. Ker nas ima večina na voljo le omejeno količino časa in denarja, ju želimo porabiti tam, kjer se počutimo udobno in spoštovano ter seveda tako, da se nam vloženo (trud, čas in denar) povrne v obliki želenih rezultatov.

PREHRANSKO IZOBRAŽEVANJE IN COACHING

Strukturirano online prehransko izobraževanje in coaching za izboljšanje prehranskih in drugih navad ter dolgoročno vzdržne rezultate. Prehranski kurikulum obsega 12 modulov z več kot 30 lekcijami, coaching pa nabor prehranskih in drugih navad, ki so bistvene za preoblikovanje vedenja in miselnosti v kontekstu prehranjevanja in tudi širše.

Ves čas coachinga boste delali z vašim trenerjem na osebnem nivoju s pomočjo online aplikacije. Več o Prehrani Online

MERITVE Z DIGITALNIM MERILNIKOM TELESNE SESTAVE TANITA

Ena izmed analizator telesne sestave je japonsko podjetje Tanita, ki velja za enega izmed vodilnih na področju analize telesne sestave. Ta analizator nam omogoča, da hitro in enostavno strankam zagotovimo podatke o odstotku telesne in visceralne maščobe, ki so ključni za zdravje in zmogljivost. Tovrstna tehnologija našim članom tudi omogoča, da redno spremljajo svoj napredek, trenerjem pa, da program treningov prilagodijo stanju in ciljem strank.

MERITVE SIL Z MERILNIKOM FORCEDECKS

Z meritvami, ki se izvedejo v nekaj minutah, lahko posamezniku prikažemo razvoj, prenos in sprejemanje sil v različnih fazah skoka, kot tudi izometrične teste v več različicah športu in aktivnosti specifičnih kotov v sklepih. Pomemben element ForceDecksovega merilnika je možnost prikaza asimetrije med eno in drugo nogo oziroma roko pri izvajanju testov, kar je ključnega pomena pri odločanju o vključevanju poškodovanih športnikov in rekreativce nazaj v tekmovalni ritem oziroma polni ritem treniranja in obremenitev.

SKRBNI PREGLED

Skrbni pregled izvaja izbran manualni terapevt in/ali kineziolog, pogosto v povezavi in v sodelovanju z vašim trenerjem. Na podlagi ugotovljenega se poda zaključno mnenje in pojasnitev disfunkcijskih mehanizmov ter predlaga terapevtski in gibalni program za odpravo le-teh.
Pregled se priporoča vsem, ki želijo oceno delovanja mišično-skeletnega aparata, imajo mišična vnetja, bolečine ali zmanjšano gibljivost in ponavljajoče se poškodbe, ki se pojavljajo v želji po doseganju boljših športnih rezultatov ali zaradi ponavljajočih se gibanj ter statičnih obremenitev (prisilna drža).

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.