fbpx
VigorStrong

VigorStrong VG 150: postani močnejši

V VigorGroundu ne prodajamo čarobnih formul, ki naj bi člane na hitro in brez truda pripeljale do rezultatov. Smo pa prepričani, da lahko z dobro zasnovanim programom in vloženim trudom vsak doseže realno zastavljen cilj.

Tako je, EN cilj.

Zakaj samo en cilj? Raziskave so potrdile, da osredotočenost na en cilj zagotavlja 85% uspešnost. Ob dveh zastavljenih ciljih je uspešnost zgolj 30%. Treh sočasnih ciljev v večini primerov nikoli ne uspemo doseči.

Če želiš postati MOČNEJŠI in ob tem pridobiti mišično maso in izboljšati telesni izgled, si na pravem mestu.

V VigorGroundu 150 v Squashlandu februarja nadaljujemo z drugim ciklom programa VigorStrong. Nove člane, ki se bodo skupaj pregrizli skozi dvanajst intenzivnih tednov tehnično enostavnega, intenzivnega in obenem varnega treninga za moč in pridobivanje mišične mase, vabimo da se priključijo skupini.

Brezplačen uvajalni teden: 3. 2. – 9. 2. 2020
Število razpisanih mest: 2
Lokacija treningov: VigorGround 150 (Squashland), Pesarska 8, Ljubljana

Kaj pravijo člani programa VigorStrong

VigorStrong program je strokovno dobro pripravljen, v treningih so triki in tehnike, ki jih na spletnih straneh ne najdeš. Program treninga omogoča neboleče napredke že v prvem mesecu. Treningi so zabavni in sproščeni, veliko pomaga tudi to, da imaš vedno prisotnega trening partnerja ter trenerja Karla, ki ustrezno popravlja tehniko, svetuje, spodbuja in prilagaja trening individualnim sposobnostim. Pred VigorStrong programom sem treniral sam na fitnesu in napredek je zdaj občutno hitrejši. V prvih treh mesecih sem podrl osebni rekord v deadliftih in se približal rekordu v benchu iz svojih najboljših časov.

– Ivo

V letu 2017 sem se odločil, da pisarniški stol in domači kavč nadomestim s športanjem, saj sem v zadnjih letih pridelal kar občutno preveč kg. Seveda nezdrava prehrana je temu samo še dodala. Veliko sem tekel, kolesaril, zdravo jedel in kile so se kar občutno stopile a je vseeno ostalo še nekaj rezerve predvsem na moči. Odločil sem se, da probam z vodenimi treningi Vigor Strong in ni mi žal. Že ob samem začetku sem bil navdušen nad individualnim pristopom. Že po nekaj treningih, čeprav so bili zelo naporni, smo se z ekipo ujeli. Trener Karlo je s svojo energijo, strokovnostjo in nenehnim motiviranjem poskrbel, da smo opravili vse vaje ter tako napredovali z vsakim treningom. Trije meseci so minili prehitro in z veseljem bom nadaljeval še naprej. S sotrpini v ekipi smo kljub napornim treningom vedno našli še nekaj atomov energije za hec in dobro voljo, kar je vse skupaj še popestrilo. Po treh mesecih “garanja” se počutim odlično in končno vem, da tudi moje telo premore nekaj mišic 🙂

– Goran

Ker mi je bil fitnes vedno zelo dolgočasen in nikoli v njem nisem užival, sem se odločil za funkcionalno vadbo, ki jo kombiniram z rekreativnimi treningi odbojke. Karlo in ostali Vigor trenerji so res izjemni. Karlo se na VigorStrong programu maksimalno posveti vsakemu vadečemu, skrbi za pravilno in varno izvedbo vaj, kot tudi razloži ter odgovori na vsa možna vprašanja ter poda koristne nasvete. Je tudi zelo profesionalen in odličen motivator. Po njegovih nasvetih sem dejansko spoznal, da vadba brez pravilne prehrane ne prinese želenega rezultata, zato poskušam čimbolj uravnovešeno in redno uživati zadostno količino zdrave hrane.

Nikoli nisem kaj maral prostih uteži, a mi je v skupini VigorStrong vadba postala zanimiva, zabavna, spodbudna z veliko smeha in heca. Seveda zna VigorStrong skupina tudi resno prejeti stvari v roke ter tako iz tedna v teden podirati osebne rekorde.

– Samuel

Kaj dobite?

  • uvajalni teden – BREZPLAČNO (3. 2. – 9. 2.)
  • 2 treninga tedensko v mali skupini (ponedeljek in sreda ob 19.30) s poudarkom na povečevanju moči in pridobivanju mišične mase
  • 1 specifičen aerobni / anaerobni trening tedensko v mali skupini (petek ob 16.30 ali 17:30)
  • neomejeno število skupinskih Vigor treningov (število določi trener)
  • individualni plan prehrane zasnovan na podlagi tvojih potreb
  • svetovanje pri izbiri prehranskih dopolnil (super shake recepti)
  • zasebna Facebook skupina za vsa morebitna vprašanja, motivacijo in izmenjavo izkušenj
  • neomejena podpora in priprava strategij, da tudi po zaključku programa ostaneš na pravi poti
  • namesto 155 EUR / 4 tedne samo 125 EUR / 4 tedne

V Vigorju ti bomo pomagali in pokazali, kako lahko s pravim treningom, prehrano in miselnostjo dosežeš dolgoročne rezultate in jih tudi obdržiš.

Treningi potekajo pod nadzorom vrhunskih trenerjev v centru VigorGround 150 v Squashlandu Ljubljani. Kandidat mora biti pripravljen trenirati 3 do 4x tedensko in upoštevati navodila teama strokovnjakov, ki sodeluje pri izvedbi programa.

Za več informacij in prijave pišite na rok@vigor si ali pokličite na 041847594 (Rok Razdevšek).

 

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.