Vigorjev Izziv za ženske, september - oktober 2016

Si naveličana neskončnih diet, številnih super programov, ki ne prinašajo rezultatov in si želiš sprememb, se počutiti in izgledati bolje in postati bolj samozavestna? Potem je čas, da narediš korak in stopiš na pot sprememb, ki te bodo pripeljale do želenih rezultatov.

V 6 intenzivnih tednih ti bomo skozi strokovno vodene treninge in s praktičnimi nasveti pomagali spremeniti miselnost in ti dali znanje in izkušnje, s katerimi boš uspešno nadaljevala po začrtani poti do dolgoročno vzdržnih rezultatov.

Program je namenjen ženskam, ki so odločne in želijo stopiti na pot zdravega načina življenja, učvrstiti in oblikovati svoje telo ter postati telesno in psihično močnejše. Če meniš, da si prava oseba in imaš dovolj poguma, izpolni prijavni obrazec in v kratkem te bomo poklicali, se pogovorili in se prepričali, da si oseba, ki ji brez dvoma pripada eno od dvanajstih mest v skupini. Program je namenjen:

Treningi bodo potekali pod nadzorom vrhunskih trenerjev v centru Vigor Ljubljani (Tržaška cesta 135). Kandidatka mora biti pripravljena trenirati 3 do 4x tedensko in upoštevati navodila teama strokovnjakov, ki sodeluje pri izvedbi programa.

Začetek programa: 15. 9. 2016 ob 18:30

Treningi se začnejo 15. 9. 2016, prijave sprejemamo do 13. 9. 2016. Kandidatke bomo poklicali po vrstnem redu prijav. Ko bo 12 mest zapolnjenih, bomo prijave zaprli in se z vso resnostjo osredotočili le na to, da izbranim zagotovimo želene rezultate.  Si pripravljena?

Začetek programa: 15. 9. 2016 ob 18:30

Kaj ti kot udeleženki pripada?

CENA 6 tedenskega programa znaša 220€ (plačilo je možno v dveh obrokih)

Prijave so zaprte.

Na vrh strani