fbpx

Posebna paketna ponudba semiprivat treningov

Za vse, ki razmišljate o tem, da bi se nam pridružili in želite program vadbe in prehrane, natančno prilagojen vašim ciljem in potrebam, smo pripravili posebno paketno ponudbo kart za semiprivat treninge.

Samo v januarju lahko izkoristite paketno ponudbo storitev, ki vsebuje:

  1. karto za 8 semiprivat obiskov mesečno
  2. karto za en obisk savne tedensko
  3. pregled dnevnika prehranjevanja in osnovne napotke glede prehrane
  4. dostop do naše online aplikacije za prehransko izobraževanje (več kot 30 lekcij na temo zdrave prehrane) in 12 tedenski prehranski coaching (sistem vpeljave dobrih prehranskih in prehranjevalnih navad)
Cena mesečne karte paketa
335 EUR 220 EUR*
Zaradi posebnosti semiprivat programa so na voljo le 4 mesta.

V VigorGroundu smo prepričani, da je glavni cilj posameznika, ki se odloči za redno telesno aktivnosti, vedno samo en: zadovoljstvo. Zadovoljstvo zaradi izboljšanja življenjskega sloga, izgubljene telesne maščobe, boljše telesne pripravljenosti, boljših vsakodnevnih navad, boljšega zdravja in počutja.

To so tudi razlogi, da pri redni telesni aktivnosti vztrajamo. Vendar vztrajamo, še posebej v obdobjih manjše motivacije, tudi zaradi:

  • izkušenj, vzdušja, kolegov, ekipe;
  • počutja, okolja in ljudi s podobno vizijo;
  • rezultatov, ki smo jih že dosegli.

Več o VigorGroundu in naših vadbah »

Semiprivat trening je trening, ki je prilagojen potrebam posameznika. Pri oblikovanju programa trener upošteva posameznikove trenutne sposobnosti, način življenja in ostale dejavnike, ki vplivajo na dolgoročno uspešnost. Tako lahko gibanje, zdrava prehrana in ostale pozitivne navade postanejo del življenja brez nenadnih, dramatičnih in dolgoročno nevzdržnih sprememb.

Glavne značilnosti vadbe v semiprivat skupinah:

VigorGround 150 (Sqaushland), Pesarska cesta 8, Ljubljana

Brezplačni predstavitveni trening

V sklopu paketne ponudbe semiprivat treningov smo pripravili brezplačen, neobvezujoč predstavitveni trening, na katerem nas boste lahko spoznali in se prepričali, ali vam treningi, naš način dela in prostori odgovarjajo.

Prijava na brezplačni predstavitveni trening

Prijave so zaključene.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.