Izboljšaj aerobno in anaerobno vzdržljivost in moč

WattBike individualiziran trening

Na naši lokaciji v centru VigorGround bomo kmalu začeli z novim ciklom treningov na vrhunskih ergometrih WattBike. Vadba je primerna tako za začetnike kot tudi izkušene rekreativce, ki želijo izboljšati svoje aerobne in anaerobne sposobnosti, napredovati v teku, kolesarjenju ali triatlonu ali se vrniti v formo po opravljeni rehabilitaciji po poškodbi.

Izziv za ženske

Kaj dobiš

01Brezplačen in neobvezujoč prvi trening

Na prvem treningu lahko dobiš vse dodatne informacije, se s trenerko pogovoriš o svojih željah in ciljih, stestiraš WattBike in presodiš, ali ti treningi in okolje ustrezajo.

02Dva treninga tedensko

Glavni del treningov poteka na WattBike ergometrih. V skupini je maksimalno 5 vadečih, treningi pa so prilagojeni predhodni pripravljenosti in potrebam posameznika. Vadba v taki skupini je zato primerna tako za začetnike kot tudi bolj izkušene.

03(opcijsko) Dodatni treningi

Glede na cilje in trenutno pripravljenost se lahko s trenerko dogovorita za program dodatnih treningov. Po dogovoru se lahko dodatni treningi izvajajo tudi online.

04Redna testiranja in meritve

Testiranja in meritve omogočajo spremljanje napredka, trenerki pa tudi prilagajanje programa glede na cilje in trenutno stanje. Tako vedno veš, ali si na pravi poti. Nič ni prepuščeno naključju.

05Spremljanje treningov preko aplikacije

WattBike aplikacija omogoča vpogled v načrt treningov, analizo treningov, spremljanje kolesarskega obrata ipd.

Kaj pravijo

Nekaj WattBikovcev smo prosili, naj strnejo misli o dosedanjih izkušnjah.

Že kar nekaj let je Vigor moj prostor pobega od vsakdanjih obveznosti. Zdrav duh v zdravem telesu bi lahko rekli. Zadnje leto sem odkrila Wattbike in izjemno trenerko Marino Milković. Z njo so moji treningi postali - nekaj več. Odlikuje jo izjemen profesionalni odnos, stoodstotna predanost vsakemu od nas in zmožnost ustvarjanje ekipnega duha. Vse to prispeva k temu, da je vsak trening svojevrstno doživetje. Treningi niso le krepitev naših fizičnih sposobnosti temveč tudi in predvsem spoznavanje naših meja in premagovanje le teh.  Hkrati pa smo wattbikovci tudi ekipa, ki se zna dobro nasmejati in skupaj premagovati kolesarske izzive.

Anja Kopač

Pri Vigorju treniram že 10 let. S funkcionalno vadbo mi je uspelo zgraditi precej dobro fizično kondicijo in gilbljivost telesa. Pred dvema letoma pa sem funkcionalnim treningom dodal še kondicijske treninge na kolesih Wattbike pod vodstvom Marine. Nikoli nisem bil pristaš vrtenja sobnega kolesa, ampak program kondicijskega treninga na kolesih Wattbike, ki ga je Marina postavila na Vigorju je dinamičen, prilagojen zmožnostim vsakega posameznika in poln smeha ter pozitivne energije, hkrati pa se super dopolnjuje z ostalimi treningi na Vigorju. Neverjetno je kako lahko s strokovno usmerjenimi treningi dvigneš svojo kondicijsko pripravljenost, ki ti pomaga pri boljšem počutju, hitrejši regeneraciji in poveča užitek v drugih športih. Odkar sem začel trenirati tudi kondicijo, se veliko hitreje regeneriram, poškodb in bolečin pa praktično nimam več. Konec koncev pa sem letos tudi močno izboljšal osebni rekord na Ljubljanskem maratonu. Brez bolečin! :)

Miha Žerko

Za treninge na BattBikih sem se odločila, da bi izboljšala kondicijo in ker sem želela poskusiti nekaj novega. Trenerka Marina poskrbi za profesionalno pripravo vaj, ki so raznolike in prilagojene vsakemu posebej. Hkrati me zna vsakič znova zmotivirati, da naredim korak več kot sprva mislim da zmorem. Napredek je tako ob redni vadbi hitro opazen - kar seveda polepša tudi kolesarske podvige v naravi. Kljub napornim treningom je občutek po koncu vsakič znova zmagovalen. :)

Katja Rihar Bajuk

Po poškodbi križne vezi sem se v času rehabilitacije seznanila z Wattbikeom. Z vsakim treningom sem bila bolj navdušena in prepričana, da je to zame prava pot. Marina poskrbi, da so treningi kompleksni in zelo zanimivi. Včasih je težko, ampak napredek je več kot očiten. Izboljšali smo kolesarsko tehniko in fizično pripravljenost. Vsa ta zgodba se je nadaljevala tudi na cesti in letos smo se udeležili ekipnega Ironmana. Izkušnja, ki je bila zaradi strokovne in mentalne podpore Marine nepozabna.

Meta Žebre

Pridruži se nam

Torej, bi želel-a trenirati v taki skupini? Ne oklevaj, prijavi se in začni! Ne bo ti žal. Prvi trening je brezplačen in povsem neobvezujoč.


  • Lokacija: VigorGround, Litostrojska 56, Ljubljana
  • Termini treningov: ponedeljek in sreda ob 18:00
  • Prijave zbiramo do 1. 12. 2022
  • Prvi trening: takoj (po oddani prijavi te pokličemo in dogovorimo termin)
  • Cena: 175 EUR / mesec
  • Dodatne informacije: info@vigor.si ali marina.milkovic3@gmail.com
Opomba: Po oddani prijavi te bomo v roku dveh delovnih dni poklicali in dogovorili vse podrobnosti. Zaradi omejenega števila mest oddana prijava še ne zagotavlja mesta v skupini.

Prijavi se

Kdaj te lahko pokličemo?
Na vrh strani