fbpx

Vigor posebna ponudba: Razišči gibanje

13. januarja se bo VigorGroundu začel nov 8-tedenski ciklus posebne ponudbe Razišči gibanje, v kateri bosta Dani in Katjusa z udeleženci raziskovala nove, zanimive gibalne vzorce in kompleksna gibanja.

Cena posebne ponudbe je 150€ / 4 tedne. Znesek je možno plačati z enkratnim plačilom (300€), ali preko direktne obremenitve (januar 150€, februar 150€).

Kaj ti kot udeležencu posebne ponudbe pripada:

  • štirje treningi tedensko: 2 x  v posebni skupini z ostalimi udeleženci posebne ponudbe in 2 x v sklopu programa Vigor Mobility
    • termina posebne skupine: ponedeljek 18:00 (Katjusa) in sreda 20:30 (Dani)
    • druga dva termina po dogovoru s trenerjem
  • zaprta Facebook skupina

Prijave sprejemamo do 12. 1. oz do zapolnitve mest. Ker je število udeležencev omejeno na maksimalno 10, se mesto v skupini rezervira šele s plačilom.

Prvi trening bo v ponedeljek, 13. 1. ob 20:30.

Treningi bodo v športnem centru Vigor na Tržaški 135 v Ljubljani.

Ker je število udeležencev omejeno na maksimalno 10, se mesto v skupini rezervira šele s plačilom. Po prijavi te bomo poklicali in se dogovorili glede načina plačila in ostalih podrobnosti.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.