fbpx

Vigor izziv za ženske: Nadgradi svoje telo in življenje

V 8 tednih do zdravega, čvrstega telesa in dobrega počutja.

Iščemo 12 motiviranih in odločnih žensk, ki si želijo stopiti na pot zdravega načina življenja, izgubiti nekaj odvečnih kilogramov, učvrstiti in oblikovati svoje telo ter postati telesno in psihično močnejše.

Pripravi se na vsestransko pozitivno spremembo in nadgradnjo življenjskega sloga. Spoznaj, kako lahko s pravilno prehrano in vadbo ter manjšimi prilagoditvami vsakodnevnih aktivnosti izboljšaš svoje zdravje, postaneš fizično in psihično učinkovitejša, kljubuješ vsakodnevnemu stresu in imaš na splošno več energije.

Program je intenziven in zahteva predanost in osredotočenost. Treningi potekajo pod nadzorom vrhunskih trenerjev v centru Vigor v Ljubljani. Kandidatka mora biti pripravljena trenirati 4 do 5x tedensko in upoštevati navodila teama strokovnjakov, ki sodeluje pri izvedbi programa. V programu ni prostora za polovičarstvo in izgovore.

Če meniš, da ustrezaš zgornjim kriterijem, izpolni prijavni obrazec in v kratkem te bomo poklicali, se pogovorili in se prepričali, da si oseba, ki ji brez dvoma pripada eno od dvanajstih mest v skupini.

Treningi se začnejo 8. 10. 2014, prijave sprejemamo do 1. 10. 2014. Kandidatke bomo poklicali po vrstnem redu prijav. Ko bo 12 mest zapolnjenih, bomo prijave zaprli in se z vso resnostjo osredotočili le na to, da izbranim zagotovimo želene rezultate.

Kaj ti kot udeleženki pripada?

  • 2 treninga tedensko v mali skupini (torek in petek ob 18.00) in neomejeno število skupinskih Vigor treningov (število trener določi glede na tvoje želje, cilje in potrebe)
  • individualno prilagojen program treninga
  • Biosignature meritve na začetku in koncu programa
  • individualni plan prehrane zasnovan na podlagi tvojih ciljev in potreb
  • svetovanje pri izbiri prehranskih dopolnil
  • po želji okusen in hranljiv beljakovinski napitek po vsakem treningu
  • zasebna Facebook skupina za vsa morebitna vprašanja, motivacijo in izmenjavo izkušenj
  • neomejena podpora in priprava strategij, da tudi po zaključku programa ostaneš na pravi poti
  • REZULTATI!

Si pripravljena investirati 33 EUR na teden v dolgoročno spremembo in nadgradnjo življenjskega sloga?

Ne zamudi priložnosti biti del te 12 članske skupine in izpolni prijavnico še danes!

Prijava na Vigor izziv

Prijave so zaključene.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.