fbpx

Uvajalni treningi + štirje treningi brezplačno

V VigorGroundu 400 na Litostrojski v Ljubljani smo pripravili posebno paketno ponudbo uvajalnih treningov in dodatnih štirih treningov v zaprti skupini, torej cel mesec vadbe, ki je zaradi omejene velikosti skupine lahko delno prilagojena posamezniku.

Posebna paketna ponudba vsebuje:

  1. 4 uvajalne treninge
  2. 4 treninge v zaprti skupini
  3. dodatno ugodnost v primeru nadaljevanja z vadbo po zaključku uvajalnega meseca
  4. pregled dnevnika prehranjevanja in osnovne napotke glede prehrane
  5. kodo za 20% popust pri nakupu VigorOnline prehranskega izobraževanja in coachinga
Cena paketa
125 EUR 50 EUR

Treningi bodo ob torkih in četrtkih ob 16:30 ali 20:30, termin bo določen na podlagi števila prijav. Prvi trening bo v torek, 16. 4. 2019.

Ker gre za zaprto skupino, je na voljo le 10 mest.

V VigorGroundu smo prepričani, da je glavni cilj posameznika, ki se odloči za redno telesno aktivnosti, vedno samo en: zadovoljstvo. Zadovoljstvo zaradi izboljšanja življenjskega sloga, izgubljene telesne maščobe, boljše telesne pripravljenosti, boljših vsakodnevnih navad, boljšega zdravja in počutja.

To so tudi razlogi, da pri redni telesni aktivnosti vztrajamo. Vendar vztrajamo, še posebej v obdobjih manjše motivacije, tudi zaradi:

  • izkušenj, vzdušja, kolegov, ekipe;
  • počutja, okolja in ljudi s podobno vizijo;
  • rezultatov, ki smo jih že dosegli.

Vse našteto je vgrajeno v temelje Vigor skupinskih vadb. Več o VigorGroundu in naših vadbah »

VigorGround 400, Litostrojska 56, Ljubljana

Prijava na treninge v zaprti skupini

Treningi bodo ob torkih in četrtkih ob 16:30 ali 20:30, termin bo določen na podlagi števila prijav. Prvi trening bo v torek, 16. 4. 2019.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.