fbpx

Športna tržnica

VigorGround in Mestna občina Ljubljana sta se letos pridružila vseevropskemu gibanju Now We Move in kampanji tedna gibanja in športa MOVE Week, ki bo z aktivnostmi v tednu med 7. In 13. oktobrom potekal v Ljubljani.  Več o brezplačnih aktivnostih v času MOVE Week-a v VigorGround-u »

Športna tržnica

V soboto, 12. oktobra 2013, bo na Kongresnem trgu v Ljubljani osrednji dogodek – Športna tržnica, kjer bomo skupaj s partnerji med 9. in 16. uro predstavili organizirano vadbo, pripravili smo kotiček s funkcionalno vadbo in otroški kotiček. Na dogodku se nam bosta ob 12. 15 uri pridružila župan Zoran Janković in športnik Primož Kozmus, ki se bosta preizkusila v športnem izzivu. Dogodek bo povezoval voditelj in navdušen športnik, Jan Kok.

Ob 18. uri bomo v Hiši športa na Bregu 2 prikazali dokumentarni film »The Other Dream Team«, utrinke z letošnjega evropskega prvenstva v košarki, se družili s športniki, ob 20. uri pa bomo nadaljevali s Find your Move Party.

Podroben program in urnik športne tržnice »

Vabljeni!

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.