fbpx

Šopek počitniških obvestil

Zopet se bliža čas, ko bo vaš vadbeni center odšel na kratek oddih, ki ga bo izkoristil še za obnovo in temeljito čiščenje. Zato bo center zaprt od ponedeljka 30.7. do vključno nedelje 5.8.2012.

V tem času bomo za vse, ki boste še v Ljubljani in željni Vigor akcije, organizirali dva BootCamp-a v Mostecu:

  • v ponedeljek ob 19.00 in
  • v  sredo ob 19.00.

Dobili se bomo pri gostilni v Mostecu (pri igralih; zemljevid).

Da bomo vedeli, kakšen »trening v senci« vam lahko pripravimo, vas prosimo, da se na BootCamp prijavite na info@vigor.si po telefonu 064 154 361 najkasneje do ponedeljka (30.7.2012) dopoldan.

Za vse, ki hodite na open gym

Center bo od 23.7 do 31.8.2012 zaprt med 13.00 in 15.00 uro.

VigorFuel

Vsi izdelki VigorFuel so zopet na zalogi, liniji pa smo dodali še Recover! z okusom vanilije.

Prihajajoče novosti

V mesecu avgustu in septembru pripravljamo tudi kar nekaj novosti. Razširili bomo ponudbo programov skupinskih treningov. Prihajata VIGOR Power v prenovljeni obliki in VIGOR Endurance za vse »vzdržljivce«. Poleg novih programov bomo tudi poenotili in poenostavili članstvo VigorGround.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.