fbpx

SnowKite

KiteWiz in Vigor ekipa sta se konec januarja podala odkrivat SnowKite lepote italijanskih Dolomitov. Po uspešno izpeljanih prvih dveh sončnih in vetrovnih dneh, nas je v soboto zaustavil sneg in (pre)močan veter, ki se je nadaljeval tudi v zadnji nedeljski, sicer sončen, dan. Celoten izlet je bil tako nekoliko manj športno obarvan, zato pa nam je ostalo več časa za zimske radosti, čvekanje ter spoznavanje in raziskovanje lokalne kulinarike in kraja. Na koncu smo se vsi strinjali, da je SnowKite zanimiv in atraktiven šport in celo »zgodbo« ponovimo v naslednji zimi.

KiteWiz se po koncu zime seli na vodo. Naslednja potovanja in šole kajtanja bodo organizirane v aprilu. Obiskali bomo Dakhlo v Maroku (5.-19.4.) in Marsa Alam v Egiptu (27.4.-4.5.). Več informacij na www.kitewiz.si.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.