fbpx

Prvi poletni VigorGround Hangout 2017

V petek, 9. 6., bomo imeli pred VigorGroundom in sosednjim lokalom Boschtiz prvi Hangout tega poletja. Ob 17:30 bomo zašvicali na Vigor Team Treningu, ob 18:30 pa bomo merili moči na Performance Challengeu. Vsi ostali popoldanski termini odpadejo. Ob 19:00 se bosta v Boschtizu prižgala žar in glasba, za katero bo skrbel DJ Van Der Urh. Pripravljali bomo dve vrsti burgerjev:

  1. Standard = V korenčkovi bombetki objeta 100% slovenska goveja pleskavica z dvema domačima omakama (bbq in gorčična)  ter cheddar sir in karamelizirana čebula na posteljici mlade špinače.
  2. Vegi = V korenčkovi bombetki pečena mozzarela iz žara z dvema domačima omakama (bbq in gorčična)  ter cheddar sir in karamelizirana čebula na posteljici mlade špinače.

Imeli bomo tudi nekaj pijače po akcijskih cenah: nefiltrirano Union pivo, belo in rdeče vino Medana Kristančič, jabolčni in pomarančni sok ter Coca-Cola.

Cena menija, ki vključuje burger in akcijsko pijačo po izbiri, je 6,5 eur. Svojo porcijo si morate obvezno rezervirati na recepciji centra ali na info@vigor.si. Rezervacije pobiramo do srede, 7. 6., do 11:00 ure.

Pripeljite tudi svoje partnerje, otroke, prijatelje. Se vidimo!


Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.