Vigor izziv za ženske

Si naveličana trenutnega stanja in si želiš sprememb, se počutiti in izgledati bolje in postati bolj samozavestna? V 8 intenzivnih tednih ti bomo skozi strokovno vodene treninge in s praktičnimi nasveti pomagali spremeniti miselnost in ti dali znanje in izkušnje, ki ti bodo pomagale do želenih, dolgoročno vzdržnih rezultatov.

Priključi se projektu in stopi na pot sprememb!

Treningi bodo potekali pod nadzorom vrhunskih trenerjev v centru Vigor v Ljubljani. Kandidatka mora biti pripravljena trenirati 3 do 4x tedensko in upoštevati navodila teama strokovnjakov, ki sodeluje pri izvedbi programa.

Komu je program namenjen?

Za koga ta program ni?

Če meniš, da ustrezaš zgornjim kriterijem, izpolni prijavnico in v kratkem te bomo poklicali, se pogovorili in se prepričali, ali ti brez dvoma pripada eno od dvanajstih mest v skupini.

Prijave sprejemamo do 13. 10. 2015. Kandidatke bomo poklicali po vrstnem redu prijav. Ko bo 12 mest zapolnjenih, bomo prijave zaprli in se z vso resnostjo osredotočili le na to, da izbranim zagotovimo želene rezultate.

Začetek programa: 15. 10. 2015

Kaj ti kot udeleženki pripada?

Si pripravljena investirati 37 EUR na teden v dolgoročno spremembo in nadgradnjo življenskega sloga? Cena celotnega programa je 296 EUR. Pri enkratnem plačilu priznamo 6% popust, možno pa je tudi plačilo na 2 obroka (trajnik).

Ne zamudi priložnosti biti del te 12 članske skupine in izpolni prijavnico še danes!

Prijava na Vigor izziv

Začetek programa: 15. 10. 2015

Prijave so zaključene.

Na vrh strani