fbpx

Preizkusi Vigor Kettlebells

Želiš preizkusiti Vigor Kettlebells trening in še nisi član/ica Vigorja? Za vse, ki bi radi trenirali s kettlebell-om, smo v VigorGroundu pripravili akcijsko ponudbo.

Kaj vsebuje akcijski paket?

  • dva brezplčna treninga, na katerih bo predstavljen koncept programa Vigor Kettlebells in pravilna uporaba kettlebell-a. Trening traja 45 minut.
  • dvomesečno karto Vigor Kettlebells, ki vključuje dva jutranja treninga tedensko ob naslednjih terminih:
    • torek ob 7:30
    • četrtek ob 7:30

Akcijska cena dvomesečne karte je 89€.  Redna cena 130€.

Pomembno: Brezplačna treninga, na katera se je treba obvezno prijaviti preko obrazca na desni, je pogoj za koriščenje akcijske ponudbe dvomesečne karte za Vigor Kettlebells. Število prijav je omejeno na 10.

Prijave sprejemamo do nedelje, 19. 10. 2015 oz. do zapolnitve razpisanih mest. Brezplačna treninga bosta v torek, 20. 10. in v četrtek 22.10., od 7:30 do 8:15, v centru Vigor na Tržaški 135 v Ljubljani.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.