fbpx

Pomembne spremembe urnika

V ponedeljek, 14. 9. 2015, preidemo s poletnega nazaj na sezonski urnik, ki pa smo ga zaradi zagotavljanja kakovosti in dostopnosti treningov nekoliko spremenili:

  • od ponedeljka do četrtka bosta po novem na urniku dva jutranja termina, ob 6:30 in 7:30. S to spremembo vam lahko ponudimo vse skupinske programe tudi v jutranjih urah
  • program Vigor Bodyweight se v celoti seli v veliko dvorano. Tako bomo lahko v treninge vključili koncepte, ki jih zaradi prostorske omejitve v mali dvorani do sedaj nismo mogli.
  • na urnik smo dodali tri nove termine programa Mobility. Sedaj je na urniku vsak dan, dva termina smo dodali tudi zjutraj. Kot ste (ali pa še boste) opazili, smo program tudi preoblikovali in izpopolnili.

Vse ostale spremembe si oglejte na našem urniku. Za vsa vprašanja in dodatna pojasnila smo vam na voljo.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.