fbpx

Nova sezona, novi programi, nov urnik

V ponedeljek, 17.9.2012, se bo uradno začela sezona 2012/13, ki prinaša številne novosti (glej tudi urnik).

Prva novost v naši ponudbi je vadba za starejše – Vigor Senior, ki se bo začela v ponedeljek, 17.9.2012. V mesecu septembru bodo lahko vaši starši, babice, dedki in ostali znanci vadbo Vigor Senior obiskovali brezplačno. Vadba bo ob ponedeljkih in sredah ob 9.00 uri.

Pozabili nismo niti na najmlajše. Za njih smo uvedli dva programa, Vigor Junior 1 (od 8 do 10 let) in Vigor Junior 2 (od 11 do 13 let). Vaši juniorčki se bodo pri nas lahko naučili uporabljati in spoštovati svoje telo, kar jim bo kasneje koristilo za zdravo in športno življenje. Prijave bomo sprejemali do konca septembra, s 1. oktobrom pa pričeli z vadbo. Točni termini bodo objavljeni naknadno.

Vadba Vigor Mobility&Stability (VMS) je navdušila lepo število članov, zato smo se odločili, da odpremo še dva dodatna termina v dopoldanskem času, v sredo in petek ob 8.00 uri.

Za “nočne ptiče” smo dodali tudi dodatne termine:

  • BootCamp od ponedeljka do četrtka ob 20.15 uri in
  • CrossFit v ponedeljek in sredo ob 20.30 uri.

Za vse dodatne informacije in prijave smo dosegljivi na telefonu 059018893 in mailu info@vigor.si.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.