fbpx

Nastasja in Peter uspešna na European Cup 2013

Nastasja Štesl in Peter Zmagaj, člana ŠD VigorGround, sta se konec tedna udeležila mednarodnega kettlebell lifting tekmovanja European Cup 2013, ki je pod okriljem IUKL in v organizaciji Igorja Šporaljića in njegove ekipe potekalo v Zagrebu. Nastasja je v disciplini Snatch s 16 kg kettlebellom v kategoriji do 58kg osvojila prvo mesto in hkrati osebni rekord (141 ponovitev). Peter je z osebnim rekordom v disciplini LongCycle – z dvema 24 kg kettlebelloma je naredil 68 ponovitev – zasedel četrto mesto v kategoriji do 95kg. Tudi ostali slovenski predstavniki so dosegli odlične rezultate in osvojili kopico medalj.

Poleg European Cupa je potekalo tudi Svetovno prvenstvo za seniorje in veterane. Na tekmi je nastopilo preko 170 tekmovalcev, ki so se pomerili v disciplinah Biathlon in LongCycle. Na tekmi so nastopili tudi ruski zvezdniki, med njimi rekorderja Ivan Denisov in Anton Anasenko, legendi tega športa Sergey Rachinskiy in Sergey Merkulin, ter mnogi drugi.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.