fbpx

Krofi v VigorGround-u

V torek, 21.2.2012, bo v VigorGround-u zopet nadzabavno. Na recepciji vas bodo pričakali krofi (ne, s tem ne mislimo Braneta in Damjana), za mešalno mizo DJ Van Der Urh, v telovadnici pa na tleh ležeče in po zraku leteče lasulje, okrogli nosovi, metle, zobne proteze, plastične pištole ipd., ki jih bo Žiga – spoznali ga boste po rjavem perju in kljunu – sicer skušal sproti loviti in pobirati, da ne bi prišlo do kakšne nezgode, ki bi jo bilo na urgenci težko pojasniti (med treningom sem se spotaknil-a ob protezo in si zvil-a gleženj…).

Torej, vabljeni ste, da v torek na trening pridete našemljeni. Vsaka maškara bo dobila darilo, malo bomo fotografirali in slike objavili na naši novi Facebook strani (https://www.facebook.com/vigorMoveAndLive). Maškara, ki bo največkrat povšečkana, bo prejela še glavno nagrado – darilni bon.

Vadba bo potekala po ustaljenem urniku.

Vabljeni!

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.