fbpx

Kako do osebnih ciljev s pomočjo skupinskih Vigor treningov: brezplačna delavnica za člane Vigorja

V ponedeljek, 2. 11. 2015 ob 20.30, bo v VigorGroundu brezplačna delavnica z naslovom “Kako do osebnih ciljev s pomočjo skupinskih Vigor treningov”, ki jo bo vodil Marko Dimnik. Delavnica bo preplet teorije in dejanskega treninga. Na delavnici bodo predstavljeni teoretični koncepti in metode, ki jih uporabljamo na skupinskih treningih. Glavno vprašanje, na katerega bomo odgovorili je: Zakaj na Vigor treningu treniram tako, kot treniram? Odgovorili pa bomo tudi na bolj specifična vprašanja in jih prenesli v prakso:

  • Kaj pomeni trening za moč?
  • Kaj pomeni trening za eksplozivnost?
  • Kaj je anaerobni trening?
  • Kaj je moj cilj?
  • Kateri treningi so najbolj primerni za cilj XYZ?
  • Kako trenirati, da dosežem vrhunske rezultate?

Brezplačna delavnica je namenjena le članicam in članom Vigorja. Prijaviti se je treba preko obrazca na desni. Na voljo je le 16 mest. Prijave sprejemamo do 31. 10. oz. do zapolnitve mest.

Prijava na delavnico

Prijave so zaključene, vsa mesta so že zasedena.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.