Trije meseci, vadba, pozitivne navade, super družba

Vigor IZZIV za ženske

Si naveličana neskončnih diet, "super" programov, ki ne prinašajo rezultatov in si želiš sprememb, se počutiti in izgledati bolje in postati bolj samozavestna?

V treh intenzivnih mesecih ti bomo skozi strokovno vodene treninge in s praktičnimi nasveti pomagali spremeniti miselnost in ti dali znanje in izkušnje, s katerimi boš uspešno nadaljevala po začrtani poti do dolgoročno vzdržnih rezultatov.

Izziv za ženske

Program je namenjen odločnim ženskam, ki želijo stopiti na pot zdravega načina življenja, učvrstiti in oblikovati svoje telo ter postati telesno in psihično močnejše.

Kaj dobiš

01Dva treninga tedensko v majhni zaprti skupini

V skupini je največ 8 vadečih, treningi pa so prilagojeni tako specifičnemu cilju skupine kot tudi predhodni pripravljenosti in potrebam posameznice. Vadba v taki skupini je zato primerna tako za začetnice kot tudi bolj izkušene.

03Dostop do Prehrane Online

Prehrana Online je naše strukturirano prehransko izobraževanje in coaching za dolgoročno vzdržne rezultate. Več o programu lahko prebereš na predstavitveni strani Prehrane Online.

04(opcijsko) Dodatni treningi

Glede na cilje in trenutno pripravljenost lahko trener pripravi program dodatnih treningov. Po dogovoru se lahko dodatni treningi izvajajo samostojno doma ali v okviru standardnih skupin v telovadnici.

05Darilce :)

... in seveda super družbo podobno mislečih in zagrizenih žensk, ki vedo, kaj želijo.

Pridruži se nam

Torej, bi želela trenirati v taki skupini? Ne oklevaj, prijavi se in začni! Ne bo ti žal. Če ti treningi slučajno ne bodo všeč, ti po 14 dneh brez vprašanj vrnemo denar.


  • Lokacija: VigorGround, Litostrojska 56, Ljubljana
  • Termini treningov: torek in četrtek ob 19:30 (dodatni treningi kadarkoli oz. po dogovoru)
  • Trajanje: od 15. 11. 2022 do 14. 2. 2023
  • Prijave: do 13. 11. 2022 preko prijavnega obrazca
  • Cena: 125 EUR / mesec
  • Dodatne informacije: info@vigor.si
Opomba: Po oddani prijavi te bomo v roku dveh delovnih dni poklicali in dogovorili vse podrobnosti. Zaradi omejenega števila mest oddana prijava še ne zagotavlja mesta v skupini.

Prijavi se

Prijave so zaključene.

Na vrh strani