fbpx

Interno tekmovanje: kettlebell biatlon

Konec novembra bo v centru funkcionalne vadbe VigorGround organizirana kettlebell biatlon tekma za člane.

Tekmovanje bo potekalo po standardnih biatlon pravilih: moški vajo sunek (jerk) izvajajo z dvema kettlebelloma, dekleta z enim. Pri potegu (snatch) se uporablja en kettlebell, možna je enkratna menjava roke.

Video 1: Alexander Khvostov, jerk, 24kg, 185 ponovitev

Video 2: Sergey Rudnev, snatch, 24kg, 227 ponovitev

Vsi, ki imate željo 30. novembra stopiti na platformo in doseči bodisi boljši osebni rezultat, osvojiti katerega od rankov ali preprosto začutiti tekmovalni duh, se prijavite na recepciji centra ali preko elektronskega naslova info@vigor.si. Za vsa dodatna pojasnila se obrnite na trenerje v VigorGround-u.

Na dogodek sevedavabimo tudi vse tiste, ki se tekme ne boste udeležili, saj bo vsak glas spodbude dobro del vašim Vigor sotrpinom. Tekmuj, spodbujaj in druži se z nami!

Na dan tekme, v petek 30.11., bo popoldan vadba v centru potekala po prilagojenem urniku:

  • BootCamp ob 16.30 uri
  • WeightLifting ob 16.00 uri
  • Kettlebell Biathlon od 18.00 ure dalje

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.