fbpx

Hiter pregled osnov olimpijskega dvigovanja uteži: brezplačna delavnica za člane Vigorja

wl-delavnicaDelavnica, ki jo bosta vodila Žiga Urh in Marko Dimnik, je namenjena vsem, ki vas zanimajo olimpijski dvigi, in obvezna za vse, ki se želite pridružiti programu Performance.

Na delavnici se bomo osredotočili na vaji poteg in nalog. Vsako od vaj bomo razdelili na 3 faze in vsako posebej natančno predelali.

Olimpijski dvigi in sorodne vaje so ena od osnov, ki jih v programu Performance uporabljamo za razvoj eksplozivnosti, hitrosti in povečanja delovne kapacitete. Na delavnici vam bomo predstavili tudi zakaj in kako v programu uporabljamo olimpijsko dvigovanje uteži.

Za več informacij glede delavnice se obrnite na vašega trenerja. Delavnica bo 31.3 od 16:30 do 18:00. Zaradi zagotovitve kakovosti dela je na voljo le 10 mest. Prijave so obvezne. Prijavite se lahko na recepciji centra ali na info@vigor.si.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.