fbpx

Bejš u senco 2016

Te ideja, da bi v poletnih mesecih treniral-a v dvorani, ne navdušuje? Bi raje gibal-a na prostem? V VigorGroundu smo pripravili 6-tedenski paket Bejš u senco, ki vključuje dva treninga tedensko, ki se bosta izvajala na prostem, na PST ali pred centrom. Treninga bosta kombinacija fartleka in krožnega treninga, pri katerem se bo poleg vaj z lastno telesno težo uporabljalo tudi elastike in kettlebelle.

Paket je namenjen novim in obstoječim članom:

  • Obstoječi člani z veljavnim članstvom se treningov lahko udeležite brez doplačila (trening Bejš u senco je vključen v vašo članarino).
  • Novi člani boste imeli na prvih dveh treningih prilagojeno uvajanje v Vigor vadbeni sistem, spoznali boste naš način dela in se pogovorili s trenerjem.

Treningi Bejš u senco bodo potekali od 14.6. do 5.9. (2 x 6 tednov). S prvim 6-tedenskim ciklom torej začnemo 14.6. ob 19:30. V primeru slabega vremena trening ne odpade, ampak se izvede v centru.

Termini: torek in četrtek ob 19:30

Cena enega 6-tedenskega paketa (12 treningov) je 79€.

Na Bejš u senco se je treba obvezno prijaviti preko obrazca na desni. Na voljo je le 16 mest.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.