fbpx

Bejš u senco 2015

V VigorGroundu je poletni čas bolj vzdržljivostno orientiran, zato v del treningov vključimo tudi tekaške prvine, določene treninge pa izvajamo zunaj. Zato bomo tradicionalno, tako kot vsako poletje, tudi letos začeli s programom Bejš u senco. Treningi Bejš u senco bodo dvakrat tedensko in na dveh lokacijah (če bo vreme primerno, seveda).

Trening 1

Prvi trening programa Bejš u senco bo ob ponedeljkih ob 18:30 na lokaciji Ground Zero v Mostecu (mimo igral, vendar pred skakalnicami). Na treningih bomo izvajali vaje s telesno težo ter krajše in daljše šprinte. Trening ne bo daljši od 60 minut. Ti treningi so namenjeni vsem trenutnim in bivšim članom. Za prvi trening je vsak teden obvezna prijava na mail info@vigorground.com .

Trening 2

Drugi trening bo ob sredah ob 19:30, lokacija Vigor, športni center, Tržaška 135. Te treninge bomo izkoristili kot pripravo za tek Do začetka in nazaj (tek od Vigorja na Tržaški do stare lokacije v Šiški in nazaj, potem pa mini pinik :)), ki bo 22.7. (več informacij še sledi) Ogreli se bomo v dvorani in pri tem uporabili tudi kettlebell-e in ostalo orodje. Tekaški del treninga bo na PST-ju, kjer bomo tekli na srednje in daljše razdalje, od 2 km do 6 km. Za zadnji del treninga, ohlajanje in raztezanje, se bomo vrnili v dvorano.

Za treninge Bejš u senco morate imeti primerno tekaško obutev.

Se vidimo!

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.